fredag 29 april 2011

Suck!

Vi har ett par dåliga plankor i bryggan, som så klart måste åtgärdas. Det är inte fråga om det. Men jag kanske tycker att man kan fixa det på egen hand. Det tycker inte vår anale granne.
Nu ägnar han kvällen åt att att fota dessa plankor ur alla upptänkliga vinklar... Get a life, dude!!
Anar offertförfrågan till bygdens alla hantverkare. För typ 5 plankor. Nåväl. Jag är varken anal eller hantverkare så jag förstår nog inte det här!
Visst fan

Mitt i allt fredagsgrejs så har jag tydligen anmält mig till tjejmilen. Hur fan blev det så?
Jag som är lite emot allt sådant där "tjej-tjohejs"...
Allt sådant förstärker ju bara vår upplevda underlägsenhet i mina ögon. Dumma påhitt. Jag kan springa milen. Eller ännu hellre kilometern men helst inte tjejmilen.
Ja, men nu blev det visst så. Grupptryck ni vet. Jobbet ska ut och springa. Och då får jag ju hänga på... Och då vaknar ju den lilla djävulen i mig... Om jag nu ändå måste ut där, då ska jag fan ta dem! Kollegorna alltså, inga andra. Jag är ju inte helt utspejsad!Happy Friday

http://enter.beepsend.com/?unveil=DgUfDhlmHA4OAA4FDw0EGQYUfX03LiciJQsqLC4lPyYkJycyZSgkJg

Indeed!
Glöm kräks

Då får det bli lite skön retropop!
Jag är ju fast i åttiotalet. Saknas bara spretlugg, spetshandskar, stentvättade jeans, chips-clips, trefärgad ögonskugga i chockrosa turkos och gul, blå mascara, nitarmband i chockrosa, femtio stycken enkronas armband, spetsrosett i håret, väst, ballongkjol, pingvinärmar, rosa skipants med sydda pressveck och mussepiggtröja...

Hmm, det är nog bara musiken som fastnat som tur var...

Tänk att man har haft på sig allt det där i en skön kombo??!!

Glamour

Sitter och äter. Bebisen sitter och suger på haklappsstroppen. Eller suger, han petar ned den så långt i halsen att han får kväljningar och kräks lite. Mamma klarar inte kräks. Särskilt inte mitt i maten. Mamma ätit färdigt... Så jäkla fräsigt här kan man säga...
Jo, ok då...

... Låt gå för den här gången...
Ingen Maggio dock, men det kan ju ordnas...

Veronica Maggio på stereon och vin i glaset på reklambyrån.

Bra det.


Hörde jag skål?


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Totalt misslyckande

Pep in på Hennes för att köpa några billiga sommartoppar. Fem meter in i butiken känner jag mig som 58 år gammal och efter fem minuter går jag... Rakt över gatan och in på Sisters där jag istället köper ett par Replay-jeans som jag inte skulle ha men expediten var så snäll, och två svindyra toppar från Replay och Hilfiger Denim. Fan...
Två skitbilliga toppar också i och för sig men det är en klen tröst när notan redan är över 2300 spänn! Fan...
Bättre lycka nästa gång då... Jag får hålla mig till nätet i framtiden. Fan...
Fredagsstämning.

Det finns några låtar som jag älskar och som jag kan lyssna på härifrån till evigheten. Jag gillar den här låten bäst i Beautiful Souths version.


Bara texten i sig gör att jag vill rusa hem och dricka champagne på altanen. Vad tycker ni - bra eller anus?


- I min lilla värld av blommor//Ellen

På promenad

Satsade på tidigt tåg i morse för att hinna in en kortis på kontoret före kundmöte på stan, men missade det och satt och läste Metro i solen en stund. Fick då ta mellantåget och var på Slussen kvart över åtta. Då är det ingen idé med kontoret längre men jag blir väldigt tidig till mötet kl 9...
Så nu går jag i Gamla Stan och strosar.
Passerade först en stekpanna på Slussen som jag missade att fota, men den finns där för hugade spekulanter!
Vår vackra stad:

Just so happens att jag har på mig exakt den här kavajen idag (njae, en likadan då):


Och en blå jeanskjol och gråa kilklackar...


Och ser ut så här i grodperspektiv:


Och flanerar buskisgatan nummer 1 fram...
Ja, ungefär så. En jäkla bra start på dagen trots missat tåg om du frågar mig... Och i lurarna en salig röra kärlek...

Happy fredag alla vänner!

PT till allt.

Fredag. Första jobbdan på veckan för mig. Jag kunde gå till bussen på mina förtvinade muskler iaf. Alltid något. Idag har jag för övrigt kläder på mig som skulle göra en växtförgad Gudrun Sjödén avis. Bara så att ni vet.

Idag ska jag också göra något så snitsigt som att klippa och slinga mig hemma. Av en frisör. Min andre-PT (som jag haft när min vanliga PT varit sjukskriven) är nämligen inte bara PT. Hon är också frisör (har jobbat hos en av Stockholms finfrisörer) och mäklare! Och kostrådsmänniska. Fattar ni vilken lyx?! Om hon bara utbildar sig till plastikkirurg nu då så kan hon komma hem till mig och suga ut fett, spruta in fett, dra i skinn, slita i bröst och ta bort saker som sitter fel. Och allt detta på en inplastad soffa i vardagsrummet.

Är inte det succé - så säg!


- I min lilla värld av blommor// Ellen


Ah, sweet memories

Hade en väska igår jag tydligen inte haft på ett tag. När jag öste över skiten från den till min standardväska i morse ramlade denna lilla godbit ut:Fräsigt! Tants och tants lyxhotell i Lissabon... Roomservice-snubben blir sig aldrig lik igen efter vårt besök!
Förmodligen inte vi heller! Mer sånt!

14 maj

...ska tant iväg på lattjo grejer!Det är en hel bok att läsa till dess men faktum är att det är mindre än till fullmäktige och det brukar faktiskt vara riktigt trevligt!
Tant har en sjuk och förvriden syn på skoj tror jag!