tisdag 5 april 2011

Något att bita i...

Här Ellen, här bjuder jag på min egen överkropp!!! Så här såg jag ut (fast med kläder på) när skulle forcera en inparkerad bil på IKEA, och det ser man ju att det går ju aldrig. Två handbollar och en basketboll, och en jäkla massa fläsk runt det... Tur att det går över. NEVER AGAIN, säger jag!

HA HA HA!!!! Så jävla ugly!!!

Vad säger ni nu då? Va? VAVAVAVAVAAAAAA???

Barnet har snott systemdigitalkameran och fotar mig när jag står i garderoben och klär på mig. Försöker ta kameran från honom.... Lite glad faktiskt att ansiktet inte är med...

Annars är det ju mer så här man ser sig... Ja, det är faktiskt samma kropp....
Nä, nu får det vara slut på naket för den här gången. Men nu är du inte längre ensam Ellen. Även om din är roligast. Och min övre mest tragisk!

Så tänker Anna i alla fall

Det segar vidare

Dagens möteslokal låg enligt uppgift bakom matsalen. Bakom matsalen fann jag detta:Kändes inte optimalt för styrelsemöte! Hittade dock en kollega som fick guida mig i labyrinter långt bortom all tänkbar bråte flera korridorer bort. Så som vanligt blev jag istället för två minuter tidig, fem minuter sen... Suck!

Men, på väg till mötet blev det ett par soffor från Forum. Alltså skor, men de var så sköna att de kändes som att ha på sig en mjukissoffa på varje fot.
Här är påsen. Ett par Clarks. Jag diggar Clarks. Light-pjucken från tidigare idag är också det.

Nu står jag på macken vid Forum och väntar på K som kommer och kör hem mig för att få träningssällskap. Det är en riktig kompis det!Jäkligt fräsigt att stå här! Inte helt populärt hemma att jag tänker träna tror jag, men jag uppskattar vänligheten!

Så det så sa Anna

Det segar på...

Världens segaste dag följs av segt styrelsemöte. När ska jag inse att jag har slevat upp lite för mycket på min tallrik?
Näe, småbarnsåren, då ska man ha mycket extraaktiviteter för säkerhets skull. Kan ju bli trist annars - man skulle ju kunna komma ur dem levande, tex.


Så det så sa Anna

Sommar, eller?

Blev sådan lunch i alla fall!
Parma och melon från Foam.

Där stod för övrigt Alexander C och väntade på käk. Istället för att vara glada jag och kolla läget så kollade jag grabben rakt i ögonen och så bara bort sedan. Hur sjukt och dumt är inte det? Har inte sett människan sedan H&H-tiden och så gör man så... Har ju undrat ibland vad som blev av honom... Ellen, han blev sig ju aldrig lik efter att ha åkt i 100 G från Prostökna!! Eftersom jag ju skrattade så dreglet sprutade över hela honom. Stackarn. Han såg att det var jag också ju. Skämmes på mig!

Så det så sa Anna

Det här,

mina vänner, är ett härkel!Förutom att det bär mig emot att använda kuponger över lag (jag är ju så fräsig) så är de stört omöjliga att komma ihåg och kommer man ihåg så går skiten sönder.
På förra stället fick vi motsvarande summa utbetald ovanpå lönen, och då kunde jag ju flasha runt med guldkortet (som i mitt fall har mer en ton av rött och gult eftersom det är från SHB och inte har något alls med guld att göra) vilket kändes mycket mer fräsigt än det här.

I förra månadens häfte finns 422 kronor kvar och då har jag precis givit repa-tjejen 110 spänn till dagens lunch... Var är glamouren? Det känns så pensionär.

Även om jag så klart är tacksam att de finns. Här på övfre är ju inte luncherna billiga...

Måste bara bli lite mer kupong i mitt mindset.

Så det så sa Anna

Frikort.

Ni vet att man får ha ett frikort med någon (utöver ens partner) som man får ha sex med om tillfället bjuds. Någon ouppnålig person måste det såklart vara då (för att minska risken att det verkligen händer). Min är ouppnålig på sätt och vis men å andra sidan bor personen i Sverige och blir därför mer tillgänglig. Hajar ni?
Så vem är han?
Min är Petter. Han är så jävla snygg och verkar så jävla bra och vilken musik och vilken drömkarl och vilken...vilken allt. Rakt av. När jag läser det här inlägget. Då vill jag flytta till Åre. Kanske hem till Petter till och med...

Har ni några frikort och i så fall - vem är det?

- I min lilla värld av blommor//Ellen

Porr...

Jag står på kemtvätten. Jag ska sy om en klänning. Så jag står i strumpbyxor (som såklart hänger i grenen), stövlar och bh. Ett tu tre så slits draperiet bort och jag dras ut i lokalen. För att ni ska fatta så såg jag ut så här:
I samma veva kommer två herrar in.
Ögon spärras upp och den ens farbrorns mun formas till ett litet o och ur den lilla runda munnen kommer ett OJ i falsett.

Well,fucking oj skulle jag vilja säga själv. För här står jag i hela min prakt. Saggig tvåbarnsmamma. Inkl hängröv, celluliter och ridbyxlår. Fint serrni!

- I min lilla värld av nakenfisar// Ellen

Light-pjuckOrkar inte med stövlar och skit längre så jag tog en rövare. Ni kan ge er på att det kommer ösa skit från himlen idag!

Tyvärr är de inte nya, skorna. Fräsigt inköp från Fräsigts resa till Aten. Strax efter besöket på Hooters. Fräsigt hade sjukt kul på resan! Som alltid! Onykter shopping slår det mesta! Det bästa av två världar kan man säga! Ellen, längtar massor till Lissabon!

Så det så sa Anna

Tyll-fest

Jag sitter på t-banan bredvid 3 romer av kvinnlig sort. Jag är på det oklara vad som är vad eller vems...jag har aldrig sett så mycket tyll samlat på en och samma kvm. Och den fördomsfulla delen av mig håller extra hårt i min påse, som hamnat under tyllen...

I övrigt...det var tunga jäkla 1,2 mil idag. Vissa dagar går det bara inte.

- I min lilla värld av tyll// Ellen


15 minutes done, 55 to go

Jag är på tok för trött för några toppresultat, thats for sure...


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Jag säger som Ellen

Skjut mig nu!

Bebisen har haft en rekorddålig natt. Vaknade var tionde minut till kl 02 då han helt enkelt tyckte det var dags att gå upp. Vilket vi andra inte riktigt höll med om, så det blev ett jäkla liv!

Kl 02.30 hade jag ännu inte somnat... Vaknade 05.50 igen. Sisådär 3 timmar, give or take, det är ju fasen optimalt! Not.

Ni får ursäkta om jag är ur form idag... Men "god" morgon då!


Så det så sa Anna