fredag 14 augusti 2009

Ba*s

Vilken jäkla pissdag det har varit idag. Vi har haft en release i vår tekniska plattform idag och mina delar bidde ju som vanligt bara pannkaka och bajs.
I normala fall jobbar jag ju hemma på fredagar och har en lugn och skön dag. Så icke idag.
Men nu måste jag gå i alla fall för jag måste släppa in herr Alm så han kan hämta skumpa. Ärendena jag tänkt göra på vägen hem får vänta till helgen.

Jag har beställt golvkakel till en av våra toaletter.


Vad tror ni? Hiss eller diss? Bra eller anus? Fint eller fult? 

Glada fötter kräver nya skor.


45 minuters plåga slutar i 15 minuters fotmassage som gör att jag förlåter fot-tanten för allt som sågats, borrats och skurits. Nu vill fötterna har nya skor. Så klart.

Fossingar


Idag ska jag på fotbehandling och sen ska mina fötter få nya skor. Jag själv har shopping-stopp men mina fötter har inte det. Genomtänkt. Fräsigt.

Rent hus.

Har ni sett det Rent Hus på TV4? Två förtjusande kvinnor åker runt och städar hos lortskopor som inte har vettet eller renligheten i behåll. Dom två kvinnorna, Marie-Louise och Marléne blir chockade varje gång dom tar bakterieprover och lär folk att man måste rensa och städa mer än en gång per liv. Det frodas stafylokocker, streptokocker och enterokocker.

Jag hatar det programmet. Och älskar det. Men mest är jag, som den inbitna bacillskräcks-tant jag är, förfärad över att folk orkar leva med sig själva.

Men det finns en liten twist i det här. Som ni nu vet, vid det här laget, så flyttade jag och min familj in i en fyra i Orminge i onsdags. Detta resumerar i att jag har blivit en av dom ruskiga lortskopor som faktiskt figurerar i programmet. Det kanske inte är så lortigt men saker - det finns det. Så här, mina vänner. Jag bjuckar på en liten kavalkad över Casa Orminge. Enjoy och känn efter hur skönt det känns att just du INTE är presumtiv Rent Hus-deltagare.


1) Badrum  2) Vardagsrum 3) Kök sett från hall


4) Hall 5) Sovrum

Om jag har ångest? Både jag och nej. Jag vet att det är för en begränsad tid och jag har fixat en tvättstuga by my self. Hemma hos Anna. Fräsigt. 
God morgon!

Morgonens höjdpunkt

Trots denna aromatiska terror jag ideligen utsätts för är ändå morgonens höjdpunkt denna...Vitlök, sur mjölk och ruttna äpplen

Så luktar hon som sitter bredvid mig på bussen. Vad fan har människan ätit? Står inte ut!
Till råga på eländet håller jag på att kissa på mig!

God morgon denna fredag där vädret ännu tvekar över vilken riktning det ska ta...