söndag 19 juni 2011

Potejto potato

Har gått och lagt mig och glor på TV.Kan inte avgöra om det står att den heter Burn up eller Bum up. Det är ju liksom två helt olika filmer det... Eller vore om båda fanns. Den verkar heta Burn up, att döma av antalet rumpor i bild (0). Men det hade varit mer underhållande om den hette Bum up.
Kanske nästa gång..,

Succé
Den här snögubben har jag haft i två år. Förra året kom den aldrig ut. I år har den varit täckt av någon meter snö, så nu får den vara kvar ute. Men eftersom det aldrig blir mörkt nog för den att lysa ser jag den bara om jag typ går i sömnen, vilket ju aldrig händer. Barnen har i alla fall aldrig sett den lysa. Väl värd sina 149 kronor på Maxi...

Om ni inte ser det så lyser den röd på bilden. Den växlar färg hela tiden och är lite tacky-söt. Om man någonsin ser den alltså! Idag var andra gången jag lyckats!

Ett enda ynka inlägg

Ett enda inlägg har jag presterat idag. Men det var ett roligt inlägg. Kanske faktiskt jordens mest underhållande blogginlägg någonsin. Alla kategorier. Men min iPhone/Blogger slarvade bort det. Puts väck! Går icke att finna någonstans. Och grejen jag fotade är slängd och något foto sparat blev det inte när inlägget trasslades bort. Så jag gör inte en ny ansats att roa. Näpp. Vill INTE. Det får vara hur trist som helst istället.

PT.

Here we go


- I min lilla värld av blommor// Ellen