onsdag 22 juni 2011

En minirunda

Inklusive skogstripp, där jag svalde en fluga och blev vettskrämd av en snigel!!!
Dramatiskt idag...
Bästa lekplatsen

Tydligen är det här bilarna ska åka...Mission accomplished!

Curling

Rensade ut lite för små kläder ur bebisens garderob igår, lite så där i all hast när jag skulle klä på honom. Så där som man gör i förbifarten. Hittade en urvuxen tröja hos barnet oxå. Lade alltihop i en prydlig hög som skulle bäras ned och sorteras i olika ärva-påsar, beroende på om de ska till lillebror eller till min egen storebror.
Men jag lyckades inte kommunicera min intention med maken för nu ser jag att bebisen har på sig ett par av de för små byxorna och den för honom alldeles för stora tröjan... Stilfullt. Maken tror att jag curlar honom med framlagda kläder... Och, ja, det ska väl erkännas att det har hänt. Men det var inte meningen idag...Kämpa Ellen!

Nu in i butik med två barn...


Skjut mig.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Urk!

Påminn mig att inte blogga på bussen, jag blir så vansinnigt åksjuk...Midsommarmeny

Ikväll står sillinläggning på schemat. 2st blir det; en vanlig inlagd med morot, purjo och pepparrot, och sedan en med citrus och gräslök. Så en klar och en krämig.
Och Ellen har gjort löksill och en krämig med pepparrot och något mer. Ruggigt bra!
Matjestårtan gör jag nog i morgon... Den är så där så jag liksom måste äta tills jag kräks, fattar inte varför.
Så till lunch blir det:
4 sorters sill
Matjestårta
Västerbottenpaj
Potta så klart
Prinskorv
Ägghalvor
Ost
Hårt bröd

Sedan blir det marängtårta med jordgubbar och kanske lite vit choklad tänker jag, för lite extra mättnadskänsla. Möjligen lite passionsfrukt och sånt oxå. Det är under arbete kan man säga.

Sedan är tanken att vi ska lyckas bli hungriga igen till middagen så då har vi sedvanliga snax men också jordgubbar, melon, salami och prosciutto.
Sedan ett frasigt flarn med allt möjligt gott till förrätt, minns mest tomat och rucola, men det var massor med gottigt.
Grillad oxrygg på det, och om vi inte dött då så lite mer jordgubbar.

Men, Ellen, när jag ser det här inser jag att vi lyckats trolla bort vår traditionsenliga champagnefrukost med kärleksmums! Vad har hänt med den?

Jag har säkert glömt något. Men jag tror att jag kommer att bli mätt!


Sommarfika

På jobbet har vi sommarfika idag. Jordgubbstårta och grejer.Lemonaden är den ursprungliga sommarpresenten


men den blev lite uppgraderad till klocka i fräsig färg!Så passade vi på att fira att vi fått ny kund!Skumpa en vanlig onsdag (jag var tvungen att fråga någon) är inte helt fel... Har glas 2 i handen men jag ska ju köra bil... Damn!!

Tack Amy!

Tack vare ditt paket så såg jag att det fanns en ny Sookie-bok. Raka spåret in på Adlibris och efter midsommar lär jag ha den i lådan. Eller på ICA Tippen men ändå. Alltid bra med lite ny semesterläsning. Fast så länge räcker den aldrig. Jag brukar sträckläsa dem, så det blir väl en halv dag då medan barnen löper amok och jag utfodrar med ett paket kall korv jag förvarar i knät för att slippa avbryta min läsning. Succémammans succéer slutar aldrig.

Succé-Anna

Men vad vill ni?

Sitter med ett konsultavtal i handen. I det förbinder konsulten sig att inte utföra tjänster eller arbete åt kund. Okej, men vad skall konsulten då göra? Förstår inte.

Gnällig mongo-Anna