måndag 19 oktober 2009

Sovrumsbild.

Visst vill man gå och lägga sig?

Kökskakel.


Sånt här kakel är så himla himla fint. Tur att jag har beställt det till köket.

Tjorvigt!

Bebisen har ont i magen... Ligger i sin säng och sover. Men det grymtas mest och så kommer det ett "OOOoiiiiiii"! och sedan en ljudlig prutt. Sedan kommer ett nytt "OOOoiiiiiii" och en prutt, och så fortsätter det i flera minuter. Hysteriskt roligt. Låter som om sängen håller på att gå sönder. Vet inte var jag skall ta vägen riktigt. Prutt, prutt, prutt, stånk, ooooooiiiiiii!

Testar från min iPhone

Ettatvåaettatvåa!


-- Posted from my iPhone

Fåtöljbestyr

Hoppla, kollar efter en fåtölj att ställa i barnkammaren då jag tänkte att bebisen skulle få flytta in dit snart. Hittade en som var fin men den kostade bara 24200 så kanske att pappan säger nej till den?

Kungen av Kungsan

I lördags såg jag lite förstrött på en repris av Nöjespokalen på 5:an. Bland annat visade de ett klipp från Stockholmsnatt. Helt galet festligt. Så jävla dålig film och dåligt skådespeleri. Men det var ju å andra sidan inte det som var poängen med filmen. Paolo var i gammal högform i långt krulligt hår.
Kommer ihåg hur de kom till plugget och visade och pratade om filmen. Staffan och Paolo alltså. Och att det som framhölls som främsta argument mot att slå ned folk i Kungsan var att man då inte kunde ta körkort om man hade en prick i registret. Och än värre att det var det argumentet som bet på oss idioter till tonåringar. Inte det att man kanske har ihjäl någon eller förstör någons liv för alltid utan att jag själv kan få lite problems med körkortet. Helt sjukt egentligen när man tänker tillbaka med lite vuxnare ögon.
Igår var det Primo Paolo på TV istället och man får väl säga att den mannen har kommit en bit från där han var på åttiotalet. Tur för honom. Och kanske alla andra i Kungsan. Maken har väldigt svårt för den mannen. Jag försöker hävda att man måste lära sig att förlåta sina medmänniskor och kanske se det de gör nu istället, men han hävdar att de som blev slagna av honom way back when kanske inte har så lätt att se det så. Och så är det nog men man får ju hoppas att det var folk av samma skrot och korn som kom till Kungsan för att meja eller mejas och att det inte var gamla pensionärer som du och jag som blev påpucklade helt utan anledning.
I alla fall, igår fick jag från säker källa information om att sagda Paolo har köpt hus i Nacka, i Skuru närmare bestämt. Hur fan skall det sluta? Måste alla vilja flytta hit? Ja, Ellen och jag bor ju här så jag borde inte vara förvånad, men i alla fall.
Runar bor redan i Skuru så det börjar bli tätt mellan dräggen där. Bara det att barnens morfar och lite annat gott folk bor där också. Annars hade vi nog blivit tvungna att hänga av oss Skuru till tex Tyresö. Även om det geografiskt hade varit mer logiskt att ge det till Lidingö, så tvivlar jag på att de är villiga att ta över. Men så länge morfar är kvar där så behåller vi det nog...
Då förstår jag i alla fall varför de börjat renovera huset där borta.

LÄNGTA IHJÄL.

Min vän Jenny åker hit om några veckor. Kan knappt hantera min lycka över att ännu en person får uppleva New York. GE MIG! Om allt går som det ska så är jag där i vår igen. Fräsigt.

Idag...

Risig bild men ni ser vad jag menar...

undrar jag hur jag ska förmå min kropp att jobba och undrar också varför jag inte har ett Herméskartongstorn som det här paret har i sitt hem som dom visar upp i Elle Interior. Någon som kan svara på det? Mr Alm?

I söndags...

Höstigt vid Boo Trädgård!

Träffade jag upp min pappa och Kacka vid vårt nya hus. Dom har inte sett det innan. Sen åkte vi till Boo Trädgård för att fika. Älska Boo Trädgård. På något vis var det här en ångestdag. Kan inte sätta fingret på det bara...

I lördags...

I lördags skulle vi på middag men jag fick superont i halsen, blev helt förlamad och soffliggandes och kom inte därifrån. På eftermiddagen lämnade jag av lilla (barn nr 2) hos mormor och stora (barn nr 1) hos morfar och Kacka*. Orkade knappt köra bilen men ändå...
Sen vart det helkväll med video och soffliggande...

Köra bil...

Den här hyrde jag inte. Men vill hyra...mmm* Kacka är alltså inte en bajskorv utan slang för min morfars fru Annika. Mina barn kallar henne Kacka så nu är det vedertaget. Kacka. Kackakackakacka.

I fredags...

Tjejmiddag med gamla (men unga) produktionsledartjejerna från mitt förra jobb. Jag. Jenny. Sofia och Lotta. Och en co-driver (faktiskt) i form av Hugo. Underbar kväll hemma hos Jenny. Fräsig kväll hemma hos Jenny.

Huggis kör Jennys dotters Barbiebil.

...som avslutades med att jag tappade synen på Slussen. Vad har människan på sig? Till saken hör att hon är inte en dag över 17. Mmm...

Tur att jag bara har söner, tur att jag bara har söner, tur att jag bara har söner...