tisdag 21 juli 2009

Blir det någonsin bättre?

Jag tror faktiskt inte det. Enjoy!

Om 10% är sant


...så tror jag att jag avskyr den här människan mer än jag vet inte vad. Herregud sån trasig, trasslig individ. Dagens tips blir alltså att läsa den här boken. Ta det för vad det är, inse att säkert bara 10% är sant och ändå kommer ni tycka att hon är precis så tragisk som hon verkar. Enjoy!

Beredd på barn?!


Är man någonsin beredd på att få barn? 
Jag är inte det. Fortfarande. Trots att jag har en femårig, glad, livlig kille och ännu en liten kille på 3.5 år. Jag vill fortfarande att mitt liv ska vara oberoende av någon och av vad som händer i mitt liv. 
Inte på att ett pyre ska bestämma att han ska trotsa mig eller sura just idag. Eller att ett annat pyre ska överträffa sin bror i hur obstinat man kan vara. 

Jag är kluven. Samtidigt som att jag, såklart, fått dom bästa barn jag kan få och är förälskad i dem. 
Dom är redo för mig men var jag verkligen redo? 
På ett sätt vill jag ju inte ha det på annat vis och på ett annat så vill jag leva ett annat liv. Märkligt. Beklämmande.

Jag skiter just nu i vilket och dricker vin och äter sallad med obeskrivligt kött.

Nej! Ja?


Vilken är nej! och vilken är ja? tror ni?

Dagen fortlöper i Fabron, Nice


Promenaden gick åt skogen. Det blev för varmt. Jag har legat på terassen hela dagen istället. Orkar inget. Ytterligare dag av noll-shopping. Fortsätter det så här så måste jag in på rehab för att jag shoppar för lite. Tror jag går in på Annas fräsiga länk och botaniserar. Där hittade jag mycket snyggt som jag vill ha.

Bästa härliga grejerna!

Känns kanske avigt mitt i sommaren, men gillar du som jag cashmere så kan du köpa riktigt fina saker här riktigt billigt.
Själv har jag en sjal och en luvkofta som jag är sjukt nöjd med. Skall nog köpa cape och lite annat härnäst!

Kolla in www.honeygrey.com

Nej hörrni...


ska bara invänta tvätten och sen bär det ut på långpromenad. Trevlig dag!

Riviera radio 106.5 Monaco och Franska Rivieran


Gå in på deras hemsida här! Där kan du lyssna på denna engelskspråkiga kanal som spelar bra partyhits. 

På Riviera Radio vilar ingen lågkonja. I min egen-utformade lilla enkät har jag insett att typ vart 3:e reklaminslag handlar om att någon bank eller fastighetsmäklare etc, söker folk. Platsannonsering via radio på rivieran. Mitt i lågkonjunkturen. 
Jäkligt fräsigt!

Uppdatering vädret.


Diset är inte helt borta, men på gång. Det är varmare än någonsin. Puh. Man orkar lixom inte göra något när det är så här varmt. Barnen vill såklart åka till zoo eller lekpark eller liknande men det finns ingen rimlig möjlighet att stå på ett zoo i solen på Rivieran i slutet av juli. 
Mina kluriga hjärnceller är också på semester. Undrar hur vi ska fördriva dagen idag?!

Dagens fynd!

Det är REA i Nice. Fräsigt som attan. Jag har inte shoppat något fram till igår men då var jag på Cap3000, som är ett inomhuscentrum. Där hittade jag dessa:

Sandaler med liten klack från Caroll

Så. Nu har jag blodad tand. Idag är det lite disigt. Så jag hoppas att jag får promenera in till Nice och shoppa mera. 70% rea och dessutom bra rea, är inget man är van vid riktigt.

Grovt bröd - gourmetbröd?


Ja, det kan tyckas att det inte är något annat än ett vanligt grovt bröd men jag ska säga er att hitta dylikt i Frankrike är inte det lättaste. Det finns baguetter på längden och tvären. Sen finns det "amerikanskt rostbröd". Även det på längden och tvären. Sen finns ju även pain au chocolat som är jäkligt fräsigt men man kan ju inte leva på det allena.
 
Denna glädjens bröd hittade jag i alla fall på deli-avdelningen på Lafayettes gourmetaffär. Det ni!