fredag 11 september 2009

HELG. FÖR BÖVELEN HEEELG.

Världens längsta veckar har nåt sitt slut. KRAMAR OCH PUSSAAAAAAAAR. Hörs senare eller imorgon./Ell

Shoppa.

Det är ett gissel när man jobbar i stan. Man kan shoppa när som. Och shoppa är ju lite min paradgren. Idag blev det tur till Filippa K och Zara och ut kommer jag med en kort vinterjacka. MEH. Jag behöver ju ingen. Men ändå. Snygg är den.
Behålla eller lämna tillbaks? (ha i åtanke att min man drar iväg UTAN MIG till Las Vegas i en vecka)...

Jackan från Zara

Rött hos Filippa K

Röda jeans Filippa K

Jämnt skägg....

för alla utom Celine. Vinnaren är dock Stevie Wonder. Ny enkät uppe.

Kom och fika var fan som helst....

Ha ha ha, ibland har man svårt att koppla. Jag läste en grattis-annons i tidningen och utgick ifrån att det var någon god vän som satt in den:
"PdR, Tidningsbud, 50 år 11/9, Välkommen på kaffe+tårta någon dag. Ring först."
Och det var allt. Men, hur fan skall han veta vart han skall ringa tänkte jag. Det står ju inte vem som satt in den. Bussigt att bjussa och sedan inte säga vem han skall ringa.
Men så insåg jag att det var PdR själv som satt in annonsen. Det är till tidningsbudet man skall ringa. Ja, då verkar det ju rimligare, men inte lika roligt.
Läs gärna annonsen då det är en snygg närbild på karln också, dagens DN.

PRAO

...eller något sådant.
Idag har de killar från femteklass på dagis för att jobba. De är tre som skall vara i 1-2 gruppen och tre som skall vara med 2-3 gruppen. Men eftersom båda de grupperna börjar tillsammans på framsidan på morgonen så blev resultatet att plötsligt stormades den annars så lugna sandlådan av 6 stora killar som genast slet åt sig allt vad spadar och hinkar heter och började gräva. Alla dagisbarn stod försynta vid sidan om och trodde inte riktigt sina ögon. Vilket gjorde det extra svårt att lämna - barnet blev ju lite skrajsen.
Det blir säkert bra framåt eftermiddagen, men jag är som alltid överraskad av fröknarnas brist på engagemang. Om en sådan sak skall fungera måste ju någon av fröknarna ta tag i "praktikanterna" och styra upp deras verksamhet. Borde ju rimligtvis vara så att de är där för att göra barnen glada snarare än att de får vara där för att de själva tycker att det är kul att gräva. I så fall kan de väl gå till den allmänna lekparken?
En liten samling med introduktion kanske kunde vara bra? Eller skall det bara uppstå spontan lek? 6 killar tillsammans leker ju hellre med varandra än med andra småbarn om inte någon går in och aktivt gör något.
Ja, ja. En hönsmammas eviga oro. Det blir nog bra.

Obama dansar med Ellen


Titta här. Hjärtat. Vickar på höfterna. Fräsigt.