torsdag 25 februari 2010

Pyamasparty på krogen.

Efter middagen idag kom jag och min mans lillebror på att vi behövde handla lite saker hem till vår lilla Sälen-stuga. Så jag drog på mig överdragsbyxorna ovanpå min pyamas. Pyamasen har en randig byxa med tillhörande randig tröja med rosa pantern på magen (löjlig men skön). När vi hade handlat tyckte min mans bror att en bra idé vore att gå till Harrys och dricka en öl. Så det gjorde vi. Jag i min mjukisbyx/överdragsbyxe-outfit. Och han i sin nästan-direkt-från-backen-kläder. Och till detta två Ica-kassar med mjölk. Highclass och inte minst, fräsigt.

Fast food

Har man inget att säga är det ingen vidare idé att krysta till något. Men en futtig liten och självklar reflektion har jag: helt klart var det ett genidrag att ta med färdig mat (som lagats innan avfärd till fjällen och frysts in) så att ingen måltid tar längre än 5 minuter att servera. 4 barn och två trötta mammor orkar inte mer än så.Ut i backen 0930 -

tillbaks igen 1500. Ja visst - heldag i backen = helt slut...ska bara kasta in te i truten och möjligen en öl så är jag tillbaks på rätt spår igen..

Chanel particuliere.

Nu har jag sugit på det här nagellacket i typ en månad (inte på riktigt sugit alltså). Nu ska jag slå till. Så fort jag kommer ut ur obygden och tillbaks till Stockholm. Bannemig.


...and there goes svärfär...

två kräks i en och samma stuga. Mmm...det hänger över mig.

Yes. Där satt den. Vinterkräksjukan!

Mmm...inatt började min man få ont i magen. Han rullade fram och tillbaks, av och an. Rull hit, rull dit. Rullrullrullrull. Och imorse kom första spyan. JAAAAAAA MEN VIIIIIST!
Jäkla skit!
Så. Jag har nu desinfektionsmedlat hela mig själv, köket, vårt sovrum och när tiden är mogen tar jag mig an badrummet.


Dock är tiden inte mogen än. Om den någonsin blir det. Nu får det bli hockey, te och en filt och noll km i timmen för mig.