söndag 25 januari 2009

Arma krakar som ska på..


Kliv inte på båten. Gör det inte. Vädret suger men det kommer aldrig bli bättre för att ni tar en liten "tur". Kliv av medan ni har förståndet kvar. Bara ett par rader i all välmening.

Bedrövliga Sverige.


Jag gillar Sverige och framför allt gillar jag Stockholm. Men nu börjar jag ruttna. Vad f*n är det här för grått väder? Hur länge har det hållit på? En månad? Ett halvår? Ett liv?
 
Jag, som ju ändå har varit på Kanarieöarna och fått lite ljus, och kom hem för typ 4 veckor sedan - borde hålla snattran men det går inte. Jag orkar inte en minut till. Sekund ett när jag kom hem blev jag småkrasslig och har sen dess har jag haft ont i halsen, känt mig hängig och inte riktigt kommit igång.  Lågkonjunkturen gör ju att man blir helt uppäten också, oavsett om man inte ens är i närheten av att bli sparkad.

Jag säger så som så här: Ja, pappa, tackar och bockar, jag följer med glädje med till Nice över påsk. Jag längtar. Ju fler dagar desto bättre. Kanske bosätter jag mig hos er där nere. Jag har inte bestämt mig än.

Till Lehman Brothers, Riksbanken med Stefan Ingves, Ben Bernanke och ni alla oroliga människor på planeten som ska spara in i lågkonjuktur "ifall att". Lägg av. Lägg lågkonjunkturen, förfall och konkurser på våren och sommaren nästa gång. Enkom. Med uppehåll under vinter och rusk. 

Söndag morgon.

Igår vart jag sjuk. Ont i halsen, snorig och lite feber. Vi var bortbjudna på middag på kvällen så jag proppade i mig Ipren och gick ändå. Träffar man kära vänner så sällan så måste man passa på att gå. Och Iprenen funkade utmärkt. Alla barnen lekte och mammorna och papporna åt en hyffsat lugn och jäkligt smarrig middag (enchilada i ugn. SUCCÉ)... 
 
Sen började vi spela Wii...
Alltså, innan jag fattade hur man gjorde så åkte jag skidor fort och rätt, jag balanserade fint, hoppade långt och var okej. När jag fattade hur man skulle göra så gick det åt skogen. Min bowling var usel och min tennismatch lämnade mycket övrigt att önska. Men, min käre Peder. Jag bjuder på det. Suck it in för nästa gång kommer du få sjukt jobbigt motstånd. Gårdagen var bara en sommarbris.Annat som ni bör fundera på är: VAD GJORDE ANNA IGÅR. Iaf JAG hoppas på högvis med bilder och bevis på att spektaklet verkligen genomleds. God morgon älskade Anna och god morgon alla fluffiga läsare!

Fredags


Ja, jag vet att det är söndag morgon men jag kom på en sak som hände i fredags efter jobbet. Jag gick förbi vårt lokala centrum för att kolla in en ny sport-bh. När jag smyger runt in på bh-avdelningen dyker helt plötsligt en manlig dagisfröken upp. Jäklig ofräsig sitution. Där står han (ja, en han), hans fru, deras två barn och jag i ett hav av bh:ar. Allt från sexiga rosa historier till hudfärgade tantbh:ar. Att jag precis innan tagit en bild (tar kort jämt nu för tiden - till bloggen) gjorde ju det hela inte mindre knäppt. Jag verkade nog lite pervers så jag mumlade lite artigt, skrapade med foten och gick sen ut. Fanns liksom inget annat alternativ. Fräsigt.