söndag 20 september 2009

Darrig, trött och helt opartajad

Igår blev det parklek med barnet och en kompis. Pappan var ute och cyklade. Fick dock bjucka på lunch i solskenet på Kringelgården så det blev fint som snus.
Svägerskan har ju legat inlagd på Huddinge sedan i onsdags för havandeskapsförgiftning, så vi tog en sväng dit på en fika också på eftermiddagen. Där träffade vi två ganska förväntansfulla och spända blivande föräldrar. Det skulle bli igångsättning idag. Så så vitt jag kan förstå håller de väl på just nu och klämmer ut bebisen.
Här är det ingen bebis på gång. Den härjar på som vanligt, men den tycker inte att det är nödvändigt att komma ut verkar det som. Bebisen och jag är inte överens.
Sänggång igår var någon gång mellan nio och tio... Vilket nattliv!
Idag har vi hängt hos farmor och farfar som bestämt sig för att inte vara rädda för eventuella influensor tvärt emot tidigare besked från förra helgen. Farmor har KOL och är därför lite extra känslig för luftvägsinfektioner. Sedan har vi lagat ett hål med asfalt. Hade ingen aning om att man kunde köpa asfalt burkvis tills för någon vecka sedan. Superbt.
Nu kalops på spisen sedan drygt en och en halv timme tillbaka. Innebär att det snart är middag.
SUCK, vilken dag som helst får jag dricka vin igen, det är min enda tröst.
Dags att hänga tvätt...

Darrig. Trött. Partajad.

Det är orden som beskriver mig bäst idag. Jag skriver mer sen men jag kan säga så här:
Springa till buss-åka buss-dricka champagne på gondolen-gå promenad-gå till Le Rouge- dricka mer champagne-äta middag-dricka till middagen-gå till Berns-betala 160kr PER PERSON i inträde (är det okej? usch Berns. Dåligt Berns. USCH!)-dricka drink-partaja till grym dj-ta taxi hem-ta av sig skorna (PUH). .
Jag återkommer med bilder. Nu- ta hand om barn som skiter i hurvida jag har varit ut eller inte. Faktum är att det skets i redan klockan 05.57. Mmmmmm