onsdag 16 mars 2011

Triathlon

...verkar vara sjukt inne nu i alla fall. Själv är jag inte riktigt där men har fått ett bra upplägg från en som är riktigt biten. Han tycker att min variant borde vara så här: Ben&Jerry's/Amarone/Smågodis.
Spot on!
Nu är bara frågan om jag ska sköta träningen själv eller gå med i någon förening?


Så det så sa Anna

Onsdag

Halva veckan gått. Den del som räknas i alla fall, det känns som om jag bara räknar och räknar! Allt för att göra kunden beslutsmässig. Produktionsledaren kom i morse och sa att hon drömmer om alla dessa siffror nätterna igenom. Och det gör jag med. Men snart får det vara sluträknat. Om de inte har ett grepp efter den här sändningen som jag hoppas få iväg på fredag då ligger problemet i andra resurser. Och då pratar vi inte mina.

Därmed basta!


Så det så sa Anna

Härva.

Jobbhärva.Det gäller att ha tungan rätt i min när man gör kostnadsuppskattningar för hundratusentals kronor/miljoner kronor. Just nu laborerar jag med 3 stycken samtidigt.

Undrar om det är bra...
Förmodligen inte. Förmodligen är det jättejättedåligt.

Jag vill hem och mysa med barn och täcke.

Idag har jag för övrigt på mig min fina "lovely knit" i färgen indigo.
Jag älskade den från första gången jag såg den och nu har den flyttat hem till mig. I samma veva flyttade det också ut en sedelbunt märkligt nog.

Sen har vi Marcel på besök här. Jag är faktiskt orimligt glad över det.


Hans matte jobbade på mitt förra jobb och då satt vi bredvid varandra hela dagarna Marcel och jag. Nu har matte Åsa börjat frilansa och idag är hon här hos oss på jobbet.
Och Marcel är med mig!

- I min lilla värld av blommor// Ellen