måndag 20 september 2010

Cirkelträning och PT i kombo.

Det har stått på dagens schema. Och. Idag körde hon livet ur mig. Igen.

Tack och lov att jag har tillgång till bubbelpool.

Sov gott!


- A bientôt// Ellen

Jobbets toalett


Ser helt normalt ut va?
Men,tadaaaaaa! W.T.F.
Varför har vi intimtvål på jobbet?!


- A bientôt// Ellen

Dimmigt.


Glömde bilden som Anna tog på mig sista kvällen.
Jag vet inte om det säger mer om mig och mitt tillstånd än om Anna men det är ändå Anna som fotar.

- A bientot//Ellen

Säg den lycka som varar

Vi har haft det så otroligt fräsigt och bra på vår resa. Fantastiskt! Ellen lägger ut lite bilder vid tillfälle.
Men så klart var det också skönt att komma hem till familjen. Särskilt efter lite flygförsening och urladdad bil. Supermysigt att krama alla igen och tro det eller ej, men vi är fortfarande sams.
Fick natta barn och gosa och skulle själv gå och lägga mig och glo på valvaka. Gick ut i vardagsrummet för att släcka. Trampade i något blött. Fan, har bebisen kissat på golvet? Men så får jag en droppe vått i håret... Vad i helvete? Det droppar vatten från taket ned på parketten! Skit, piss och helvete minst sagt.
Jaga försäkringsbolag (hamnar hos SOS-alarm men erkänner att det inte är fullt så akut). Får tag på försäkringsbolag och så klart är det inte en försäkringsfråga. Hade jag trott det? Näe, efter en mindre förmögenhet i premier varje år så så klart inte.
Måste nu istället jaga hantverkare som ska titta på skiten och bedöma om det är en ny eller gammal skada. Och förhoppningsvis laga också. Har man otur så är ju halva vindens isolering dyngsur... Omprioritering av renoveringsbudget förestår. Bye bye Annas nya kök om jag har otur. Sjukt jävla ofräsigt!


Så det så, sa Anna

Athens with Anna and Ellen

Först dracks champagne i bilen (på parkeringen), på flygplatsen, i flyget och så.Sen landade vi och kom till vårt femstjärniga hotell i Aten. Fin lobby. Fin trädgård. Fin pool och fint vin.Sen tänkte vi shoppa - och det gjorde vi också...För shopping är terapi - det vet ni va?

I Aten finns många fina märken. Minuten efter att vi gick ut på stan så hade vi handlat här:

Då var mycket av budgeten bränd. Men. Vi var nöjda båda två.
Man får inte heller missa att det finns många andra fina affärer. Som tex:

Bulgari jobbar i motvind kan man säga. Vi såg även RADA. En kopia på PRADA. Och Tuus. En kopia på Tous. Härligt.

På kvällen var vi på en fantastisk restaurang med imponerande vinlista och med två hela flärdfulla stjärnor. Där åt vi fantastisk mat. Och sällskapet var ju, som bekant, fantastiskt!

,
Försnax till champagnen

Vin

Förrätt. Gudomlig tomatsoppa på gula tomater.

Anka till Anna

Osttallrik som var fantastisk. (Några smakar ullkofta,
men dom flesta var fantastiska)

Sen tittade vi ut över hotelltaket på Akropolis. Romantik.

Sen vart det morgon på något märkligt vis. Och då tog vi upp frulle på hotellrummet och åt i sängen. Vi kände oss lyxiga och bra. Och fräsiga såklart.

Efter det var det shopping. Vi drog med tunnelbanan ut till ett gigantiskt mall. Fast innan det tog vi turistbild i stan och handlade lite barnkläder på GAP.


På mall:et hade dom Ruby Tuesday så vi beställde varsin skitstor öl och varsin världens största faijtas. På riktigt världens största faijtas. Vi tryckte ner maten som två tvångsmatade gäss. Fast vi matade oss själva. Bakom Anna ser ni OS-stadion som var gigantisk.

Sen kom servitören och sa att nästa öl var gratis. Så då drack vi den också. Två liter öl. På en lunch. Bra.


Vi gick också in här:

Där skulle vi köpa t-shirts till män och barn och se på tuttar. Det fanns inga hooters alls där. Flickorna som jobbade där var mellan typ 12-13 så det var ärtor på en planka. Dessutom var t-shirtarna slutsålda. Missnöjda. Så vi åkte tunnelbanan hem till stan igen och hängde.

På kvällen åt vi middag på hotellet som var bra men inte mer än så vilket var märkligt eftersom hotellet var femstjärnigt och restaurangen låg på taket med utsikt över stan. Så jag skriver inte mer om den. Ingen reklam för det alltså.
Men.
Jag kan skriva om att hotellet gav oss vin och frukt upp på rummet. Det var fluffigt.


Sen vart det lördag och shoppingen upptogs igen. Vi åt dessutom lunch på världens mulligaste restaurang där vi hivade i oss alkohol. Vi kände oss bekymmerslösa och kära i varandra och i livet just precis då och där.

Sen strosade vi vidare och på kvällen gick vi ut i turistkvarteren där jag shoppade nya fina blåa handmålade tallrikar a la Grekland och Anna och jag såg en tröja som vi borde ha köpt:

Efter det; middag på en lokal taverna som låg vid ett torg blev vårt nästa steg. På andra sidan torget var det ett bröllop. Dom dansade och sjöng och det motiverade oss att hiva i oss massvis med Chablis och bli ännu mer kära i livet. Så vi gjorde det tills vi var berusade.


Sen blev det söndagen som vi inte ville skulle komma. Och vi fick åka hem med ett flyg som inte gick i tid alls. Ridå. Nu börjar vi spara inför nästa resa...

Och.

Det finns bilder som jag kan GARANTERA ER att ni INTE får se. Kanske om jag någongång är modig ska ni få se allsång med Anna och Ellen i Aten 2010 efter ett antal glas champagne. Men inte nu. Men sen någongång. Kanske.