fredag 9 juli 2010

Låt semestern börja!

Måste skålas in på vederbörligt sätt:Diebolt Fleur de Passion. En av mina favoriter!

Sedan en toast på ballen (balkongen), med räkor och mojs.Nu inväntas grillad entrecôte med min favoritpotatis; färskpotatis som får glömmas i ugnen så länge att man bara har ett frasigt skal av skal fyllt av en klick av mjukaste potatismos när man väl kommer ihåg och äter upp dem. Till det Cullen, en subtil men smakrik australiensare med finess, speciellt utvald till grillat. Signerat herr T of course.
Well, well, well... Det kunde börja värre.

Kategori snusk.

Mamma leker med barnen. Playdoo. Mamma är bra!


Lersnopp. För er som inte ser...

- Posted from Ellens iPhone

Duvdjävul!

Vet ni. Att om man matar en duva för att bli av med den så gör man nog fel. Någon som vill säga eller argumentera mot det? Jenny? Någon?

Duva bortschasad med jordnötter...


Duva tillbaks efter jordnötskastningen. Fat. And happy.

RIDÅ!

Lunch på Dramatens terass...
Med ljuvliga Niklas. Tack för älskvärt sällskap, fina du. As
always.


- Posted from Ellens iPhone

Grattis

Vi har haft "inbrott" i bilen. Jag skriver så för den var olåst så den behövdes ju inte direkt brytas upp.
Hemma på uppfarten mitt i natten. Känns helmärkligt, för vi bor långt ned på en skaftväg. Men okej, skumma typer drar sig inte för något i nattens mörker.
15 kr i kundvagnspengar och en DVD-skärm fick de med sig. Men the joke's on us eftersom det bara var en skärm. Spelaren ligger inne. Men de kanske kan koppla den till någon annan spelare. Hur som helst, värd Max en hundring. Grattis.
Varför kan inte folk bara lämna ens skit i fred?Moderskärlek

Tänk att man mest vill ha ihjäl dem när de är vakna, barnen. Man blir galen. Men så är de fina när de sover. Bara för att vakna och ha drivit en till vansinne inom en kvart.
Men så blir en sjuk och då är man villig att göra precis vad som helst för att han ska orka driva en till vansinne igen. Offra vad som helst. Det är kärlek det.