torsdag 25 juni 2009

Hår.

Jag har blivit specialist på smygfotografering...Idag blev mitt offer följande farbror. Tyvärr inte så bra bild men tro mig. Hår är temat...

Förutom tjurnacken och eksemet i hårbotten så har han en egen päls under sin tröja. Alltså det är helt sjukt. Jag ser strån som är typ 5 cm långa. Strån i klungor. Sådär känns det. Säkert för honom också som måste släpa runt på det i värmen.

Sjuk.

Ont i halsen. Ruggig. Halsfluss på ingång. Jag känner det. Jag vet hur en halsfluss känns. Det blir nämligen min fjärde gång i år...

GE MIG BALENCIAGA!

Löjligt snygg kappa på en löjligt tanig, till-intet-sägande och förmodligen, hungrig Victoria Beckham. GE MIG. Balenciaga - ge mig er kappa nu. Jag kan se snygg ut i den också.

Bygga hus.

Som ni alla vet vid det här laget så bygger vi hus. Vår tomt har bestått av skog men igår när vi kom dit så såg det ut så här:

Skogen spårlöst borta


Enorma rötter som slitits upp. Lite ångest ger det på sån fin gammal "skärgårds-skog"


Helt plötsligt har vi ännu mer havsutsikt. 


Skövla. Söndra. Härska.

Semester 2009 - kan det någonsin bli bra?

Vi har planerat att bila till Nice. Men pga att dom som bygger vårt nya hus är oerhört sena och typ jobbar dygnet runt nu så vill mr Alm vara hemma och övervaka tills huset kommer (någon gång v.29). Detta gör att vi inte kommer kunna åka till Nice. 
Jag är gråtfärdig. Vi har haft en sån jäkla jobbig vår. Jag har haft tre halsfluss och två bihåleinflammationer och en hel hop med influensor dom första fem månaderna av året. Och imorse; tadaaaaa - skitont i halsen och febrig. Vi har ju dessutom haft jäkligt många som gått bort i familjen. Jag menar HUR JÄVLA MYCKET SKA MAN ORKA?! 

Jag har ändå laddat för semestern och nu är den på någon slags avväg. Hata.