måndag 10 november 2008

MÅNGA FRÄSIGA LÄSARE OCH EN HEMLIG.

Välkomna alla. 
Välkommen Nilla
Välkommen Jenny
Välkommen Åsa
Välkommen Malin
och vår hemlig gäst som jag inte avslöjar namnet på men är en han - Välkommen.


Räkor vs krill!


Idag blev det promenad på lunchen igen och sen en räksallad...som Jenny fick betala eftersom jag hade mina pengar på jobbet. Tack Jenny. I O U! För övrigt äter samtliga, som bloggar på den här sidan, räkor för kung och fosterland. Jag skulle vilja säga att vi äter räkor som valar äter krill. Läs mer om krill här!

Annat boktips


Om man är mer lagd åt förströelsehållet och som en motvikt till det mer djuplodande tipset tidigare kan jag rekommendera den i princip helt innehållslösa boken "Remember Me" Av Sophie Kinsella, ni vet hon bakom Shopoholic-böckerna. Lite roligt, lite romatik och absolut inget verkligt. Fräääääääsigt.

Hej Banverket.

Jag heter Ellen och har kollat in er nya reklamfilm (klicka här för att se filmen). Vad vill ni med den? Vad är syftet? Feltänk? Rätt-tänk men glömt rätt pay-off? Som en extra service från den här fräsiga sidan ger jag nu er uppslag på olika pay-offer. For free! Fräsigt
1) Nu bygger vi staket längs alla våra spår i hela Sverige
2) Vi dödar er om ni hånglar på våra spår
3) Du rör - du dör
4) Skyll dig själv om du går på förbjuden mark (här kan man byta ut mark mot frukt om man vill.

Var så god från Fräsigt var ordet-ensamblen...och som sagt - free of charge!
Återkom med vilket av dessa ni ämnar använda.

Fräsigt högaktningsfulla hälsningar
Ellen och Anna genom Ellen

Apropå Svängdörrar

Du behöver inte känna dig ensam vännen. Även i casa Trygg nyttjas detta frekvent. Minns den dagen du kom hem till oss på förra adressen och altandörren svängde på sina gångjärn, förra veckan (torsdags) gick pappan hemifrån utan att låsa. Mamman går också hemifrån utan att låsa då och då, för att inte tala om att glömma nycklarna i låset. Har liksom blivit min melodi. Fick byta lås i somras för någon snodde nycklarna när de satt i dörren. Ett par veckor efter bryter farmor med sin brutala råstyrka (hon väger typ 45 kilo och riskerar att gå av när som helst) av nyckeln i ena låset och vi får byta om. Man kan säga att jag är lite av en stammis på lokala låshaket. Å andra sidan vet vi ju alla att låsta ASSA-lås är som att ha öppen dörr, så vad spelar det förr roll. Egentligen. Förresten skulle väl samhället bli ett trevligare plejs om alla tillämpade lite mer "öppet hus"-attityd. Fast då skulle jag ju önska att man lät varandras saker vara!

Dörrfan.


Igår så skulle jag, man och två barn åka till lekland. Jag gick ut ur huset och likadant gjorde pappan (trodde jag). När vi kom hem, 2 timmar senare så stod dörren på vid gavel. Som den kvinna jag är, skickade jag in karln först för att ta första smällen från eventuell tjuv. Men det var ingen tjuv. Det var jag som trodde att mannen skulle stänga dörren när vi åkte. Det gjorde han inte. Han tog källarvägen istället. Sådär ja. Vill man ha saker så behöver man inte bryta sig in hemma hos oss. Det står öppet!

Rekommendation obehaglig bok

Burr, burr och åter burr. Vågar jag någonsin gå ut mer?

Dagens klädsel, precis som på alla fancy modebloggar!

Klänning: Banana Republic
Tights: Gina Tricot
Kycklingklubbor: Mina egna
Hög på golvet: Min smutstvätt
Matta: Från mamma

God morgon!