onsdag 30 december 2009

Ogjort arbete

Idag när jag kom hem från att handla nyårsmat och blommor så lekte barnet och pappan drakar. Kul tyckte jag och sydde ett par vingar till barnet. Tycker själv att de blev jättebra, med två olika tyger och grejer. Lade ned en del möda på att få det bra. När jag är klar säger barnet:
"Men de flaxar ju inte!" och så vägrade han att ha dem. Jaha. Det var det.
Det är härligt med barn...Anna and Ellen goes ICA Maxi.


Idag har vi kört en rajd på Ica Maxi i Nacka. Precis samma rajd som innan jul. Fast då var det julmat och nu var det mat till nyår. Imorgon firar vi in det nya fluffiga 2010 och tar farväl av det ultimata bajsåret 2009. "Hej då bajs-2009" och "Well, hallo 2010". Typ så.

Är det inte märkligt hur jag och Anna ändå har ansvar för nyår varenda år. Även i år fast Anna är rätt slut av sömnlösa nätter samt bebis och jag är sjukskriven pga utmattning. Mycket mycket besynnerligt. Men curla vuxna män känns jättejättebra. Mmm

Jättejättekall morgon.

Dagens utsikt. Fattar ni att vi har 13 minus utanför? TRETTON MINUS... Brrrrrr

Jag sitter i min favoritfotölj och tittar i tidningar. Sen jag fick ont i huvudet har jag svårt att fokusera på att läsa. Bokstäverna hoppar mest. Så jag tittar på bilder. Som om jag vore ett litet barn. Heminredningstidningar är som mina pekböcker där jag tittar på bilder och säger: "Åååh" och "mmm" och "aaah". Det känns ändå rätt härligt att sitta inne och titta ut. I alla fall bättre än att sitta ute och titta in. Känns det som.


Fräsigt!Härliga darriga morgon.

Det blev sent igår på middagen. Det dracks champagne. Men jag är uppe. Idag står handla med Anna på min lista. Bara handla. Det räcker så.
Nu frukost. God morgon.