måndag 30 november 2009

Guess who?


Här sitter jag...


och tittar ut över ett svart hav. Eller svart hav - svart allt. Är jag ensam på jorden? Det känns så.

Eller jag ångrade mig för nu ser jag ju att Bengt Magnusson, på TV4, lever oxå. Och Agneta Sjödin.
Skönt. Då är vi tre som ska fortsätta befolka jorden. Jag. Agneta och Bengt. Det blir bara a-barn av det, hörrni.

Kickoffdröm

I natt drömde jag att jag var ung och utan familj, men jag jobbade på mitt nuvarande jobb och var på kickoff. Med Henrik Schyffert. Bluärk, hur gick det till? Värsta flirten - vilken mardröm.
Vet inte riktigt var denna kickoff var men vi skulle flyga hem därifrån. De fick hålla planet för jag var så sen eftersom jag tydligen ansåg att det var viktigare att duscha med kläderna på. Tur att mina kollegor är så toleranta, åtminstone i drömmens värld. Lovar att inte göra så i januari. Varken det första eller det sista!
Däremot dimridåer utlovas å det grövsta!Mysigt

Idag har vi städning. Kerstin har med sig en lärling. En tant i typ 50-års åldern. Nu skall de ha kafferep i vårt kök. Trevligt. Kaffe och kakor vankas. Vars fan skall jag ta vägen? Och hur blir det med städningen? Jag borde kanske bli lite mer Hollywoodfru i min attityd? Anna Anka hade nog inte ställt upp på det... Kafferep alltså...

Utmaning

I torsdags var första träffen med min nya mammagrupp, denna gång för omföderskor. En mamma hade fyra barn och såg ut precis så som jag förväntat mig att en mamma med fyra barn i åldern 0,2,4 och 6 skall se ut. Lite risigare, plufsigare och allmänt uppgiven. Nå i alla fall, trevlig var hon i alla fall.
Den yngsta av mammorna var dock utsatt för en riktig utmaning... När hennes första barn var typ 4 månader så fick hon reda på att hon var gravid igen. Helt sjukt. Bara det att orka ha sex så tidigt... Nå i alla fall. Det visade sig vara tvillingar. Så när första barnet precis fyllt ett så var hon trebarnsmor. Hjälp! Jag är inte avundsjuk! Hon hade tänkt att vara en duktig mamma och ha alla tre barnen hemma men tvillingarna var inte en månad ens så var första barnet inskolat och klart på dagis. Det tycker jag är en duktig mamma. En galen mamma är ingen duktig mamma...