fredag 15 juli 2011

Är det fredag?

Pappan och barnet hängde på golfbanan idag. Gick bra och barnet tyckte det var kul så makens ögon har varit dollartecken hela kvällen. Närå, men han har varit glad. Jag också eftersom golf är ett intresse vi delar. Även om jag mer spelar golf än golfar medan pappan är en gammal golfare.
Jag och bebisen passade på att hänga på Forum och få lite små men nödvändiga ärenden gjorda.

Till kvällen hade vi K med familj här på middag så efter Forum var det 1,5 timmar seriöst plock för min del. Middagen blev en lax i pesto och pinjenötstäcke. Väldigt gott faktiskt men inget jag lagat på eget initiativ. Det bara föll sig så att det var dagens rätt i Tastelines app och det passade bra med min önskan om vitt vin till maten.

Middagen avlöpte lugnt och trevligt så när som på deras 1,5 åring som är en liten vilde. Hon drog sönder en bordslampa inom de närmaste 30 minuterna. Det var en med glasfot så den gick ordentligt i kras, och på den vägen var det resten av kvällen. Tur att jag har så lite bjäfs framme så hon ändå kunde röja rätt fritt. Underbart att ha dem här, men inte extremt ledsen att lilltösen gått hem och sovit... De är dock mer än hjärtligt välkomna tillbaka!!

Nu måste man ligga och pusta på soffan några minuter innan tvätten ska hängas!Citat Lilla:

"Mamma. Jag tycker att dina bröst ser ut som kuddar. Små små kuddar. "


Ridå

- I min lilla värld av små, pyttesmå, bröst //Ellen

Jobba jobba jobbaaa!

Jag kommer behöva jobba typ måndag och kanske tisdag, nästa vecka oxå. Känns sådär på nåt vis


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Kaninfest.

Har ni sett något tokigare?Och nyborstad:
Det här är Engla.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Toalett-dag!!

Här ligger de på tork!


Alla skivorna som barnet kissade på i natt och som jag därmed fick diska...
Han vaknar inte riktigt när han ska upp och kissa och då kan det bli lite var som helst...

Ligger och morgnar mig efter nattens cd-disk när barnet kommer och hojtar att han har bajs på foten. Går och kollar... Ja, titta, bebisen är lös i magen och har fyllt blöjan och det har runnit över hela golvet och mattan i hans rum. Hurra!! (Det slipper ni bilder på).

När barnet kommer in i badrummet för att bli bajssanerad i duschen så ser han ju alla sina skivor ligga där på tork, och undrar varför de ligger där.
- Det hände en liten olycka i natt säger jag
- Vem gjorde den då? Undrar han
- Det är hemligt! Säger jag. Känner att det är tillräckligt knäckande att ha foten full med bajs utan att behöva veta att man kissat ner hela sitt rum själv.

Så det är ett evinnerligt torkande här hemma just idag. Tillvaron känns extra glamourig på något sätt! Fy fan. Nu: Tvätta mattor! Ja, det är ju kiss på den från barnets rum...