tisdag 16 februari 2010

Struktur!
Nu ska det införas struktur i mitt liv och saker ska bli gjorda! Sen ska det implementeras på alla delar i mitt liv! Bannemig


- Posted from Ellens iPhone

Enkätredovsining:

Någon har jäkligt många barn och vi undrar om det är 1 barn (som känns som många) eller om det är 5 eller fler?

Apropå skitmorgon

Vad sägs om den här skitnatten: upp till sjuk bebis varje kvart. Make som snarkar utan att hjälpa till.
Trött idag!Solsidan

Ett ypperligt program men också där vi bott i 7 år och dit vi nu är på väg tillbaka. En stor anledning är trivsel. Där vi bor nu hälsar inte folk om det inte är absolut nödvändigt: när jag är ute med vagnen drar folk man möter ned mössan över ögonen och låtsas att man inte finns. I förra veckan fick jag möte med en bil och för att vara lite snäll så tjorvade jag upp vagnen på en snödriva för att släppa fram tanten. Inte så mycket som en blick eller ett smajl fick jag när hon passerade. Trevligt! Jag hade ju kunnat fortsatt gå och låtit henne backa också. Men då hade hon väl kört över både mig och vagn.
På Solsidan är folk väldigt trevliga och hejar och pratar vare sig de känner en eller inte. Vill hellre ha sådana grannar. Så nu blir det så...
Huset där Felix Herngren bor i serien ligger för övrigt i Tattby. Så det så! :-)Klatjofser

Äntligen har mina nya, varma vinterkängor kommit! Synd bara att de blir så stora när de ska vara varma... Ser ju ut som 44 typ! Men skit samma! Nu kan jag besegra vilket väder och vilken pulkabacke som helst!
Snötrött.


Vart är våren då? Hur länge ska man orka med skiten. Vitt, vitt, vitt. Eller i mitt fall (som bor i Stockholm) grått, grått, slask. KRÄKAS.

Skitmorgon.

Gå upp. Bada. Klä på bråkig lilla. Gosa med stora. Gosa med lilla. Pussa mannen. Klä på mig. Klä av mig. Klä på mig. Klä av mig. Byta kläder igen. Sätta på kläder igen. Bestämma sig för dom kläderna. Status? Tja, ser ut som en hillbilly som äger en skotsk pub. Typ. Fast jag har tänder. Ner till bilen. Skrapa rutan. Hitta infartsparkering. Komma på att jag glömt en sak som jag lovade en vän att ta med mig. Hem igen. Infartsparkeringen full. Parkera olagligt. (Förmodligen böter). Glömt mobilen hemma. Buss in. Fastna i tunnelbanan. (Varför äter folk kaviar på morgonen). (...och sen borstar tänderna så odören blir en kombo).Tunnelbanan backar. Kliva av där jag startade fast 25 minuter senare. Gå till jobbet. Huvudvärk. Hjärnblödning. Livmoderframfall. Hjälp!

TAXIIIIII!*