måndag 18 maj 2009

Blod.

Jag blöder, som bekant ur halsen. Så jag har betalat pengar till landstinget idag igen för att kolla så att jag inte håller på att blöda ut mina organ. Det har jag inte. Det är halsfluss som retat halsen. Näsblod beror på nedsatt immunförsvar. Jag är inte jätteförvånad.

Och här står jag...


och tittar upp mellan hägg och...lönn.

Pelle Jordgubbe

Frågade barnet vad han tyckte att hans lillebror skulle heta. Pelle Jordgubbe blev det då efter en stunds funderande. Mja, kanske. Men jag undrar hur hans bror kommer att känna för det mellannamnet när han blir lite äldre?

Chicago och kött-drömmar.

I fredags, när jag var som sämst fick jag en vision. En vision om att jag ska börja äta kött. Jag vet inte om det har att göra med att jag har haft svårt att äta (läs: hungrig) eller om det kanske är dags. Vi får se.


Imorse vaknade jag, fast besluten, om att jag måste åka till Chicago. Så. Nu måste jag åka dit. Så kött och Chicago it is. Eller kanske i kombo med meatpacking district och moffa kött. Kött. Köttköttkött.

Its my kind of town Chicago! Fräsigt.
p.s. Jag har ingen aning om huruvida Chicago är min sorts stad eller inte. Hur fasiken ska jag veta det? Jag kan bara luta mig mot Frank Sinatra här.

18/5 Är det här början på 2009?

Så här ska min utsikt vara närmaste veckan. Under täcket.

Doktorn har sjukskrivit mig en vecka. 3 av 4 begravningar är avklarade. Vi har bestämt mäklare. Vårt nya hus byggs.  Båda barnen är nästan helt blöjfria både under dag och natt. Undrar om 2009 kan repa sig till att bli ett halvrisigt år från ett skitpissigt. Vi får se...
I så fall, 2009, har jag följande saker jag vill att du har i bakhuvudet:
1) Inga fler begravningar
2) Inga fler sjukdomar (varken på mig eller på barnen)
3) Få huset sålt
4) Få flytta in i nya huset på bestämd tid
5) Inga fler projekt på jobbet som gör att jag vill hugga huvudet av mig (och helst inte varje dag). 
6) Lågkonjan försvinner eller åtminstone avtar så man slipper höra den hela jäkla tiden
7) Löneförhöjning

Ja, jag vet att det sista kanske är lite fräckt att be om men om jag bara slipper gå på begravningar och får huset sålt så är det här året redan 290% bättre. Tack.