måndag 6 september 2010

Bank...

Ellen, jag har SEB, Handelsbanken, Skandiabanken och Swedbank... och ICA. Men man kunde inte välja alla.

Mobilt är bra

...men inte alltid. Till exempel om jag skulle sälja mitt hus så skulle jag vilja att mäklaren, eller allra helst en fotograf, fotograferade mitt hus med en riktig kamera av systemmodell. Men Lars Areflykt tycker troligen att mobilen räcker. Eller så har han slickat på linsen. Eller så har han så smolkiga brillor att han tror att det är fokus. Kolla in bild nio och tio på det här stackars huset. Sådär nöjd som säljare skulle jag vara, men säljaren är väl förmodligen avliden...

Turquoise dreams

Förutom att jag vill inreda om hela mitt hem så är det nog dags att boka årets vinterresa. Eller vad säger ni?
Som ni ser har jag lagt till en färg i min färgpalettskala. Förut: Blå och vit. Nu: Blå och vit och turkost. Love it. Ovan ska också bli en inspiration för vårt hus. Love it.

Allt är braaaaaaa!

Det är måndag. Och det är lite trist.

Men.

Nu har vi två små superfina trynen hos oss på jobbet.
Först fina fina busiga Macy.
Och nu oxå:


Marcelle (med reservation för stavningen).

Jag har hundhår på mig och är precis nerdregglad efter 1 minut på jobbet. Men vad gör det?! Im in love.

- A bientôt// Ellen

Ett skepp kommer lastat med...
...en väska med; träningskläder, träningsskor, plånbok,agenda, mobil, dator, nycklar, anteckningsblock, 3 sorters läppglans, handkräm, stress-grej, borste, gummisnoddar, viktiga papper, legogubbe, frukt, busskort, solglasögon, tuggumin, våtservetter, måttband, rabattkuponger, bok, suduko, scarf och en leksaksmobiltelefon. Vikt på det? Tja, sisådär 8 kg skulle jag tro.

- A bientôt// Ellen

You get what you pay for

Var på Firum igår och kampanjade lite och lyssnade på Carl Bildt en stund. Passade oxå på att slinka in på Zara och köpa en sjal. Det var sjuukt mycket folk och bakom mig stod en mycket indignerad kvinna och basunerade ut hur dålig service det var på Zara och att de minsann inte ens visste vad service var. Jag var en hårsmån från att vända mig om och säga att hon ju knappast kunde vänta sig något annat om hon handlar i en av stans billigaste klädaffärer. NK är det inte. Men jag gjorde inte det för jag har en känsla av att jag fått en käftsmäll. Den hängde redan i luften om man säger så. Men vad fanken, hur dum i huvudet får man vara? Rätt kraven efter plånboken säger jag!


Så det så, sa Anna

Anniversary

Grattis till oss Ellen. Idag är det 11 år sedan jag stolpade in på H&H och vår saga tog sin början. Äventyret har just börjat kan man säga.
Puss och kram.


Så det så, sa Anna