söndag 8 maj 2011

Hyfsad skörd!

Jo, det var väl värt det att dyka ned i påsarna med sparade kläder... Den här lilla högen hittade jag... Mammas plånbok mår plötsligt bra!!
Men man får sig en chock. En del av de här grejerna packade jag ju just ner... Var tar tiden vägen??
Vit dag igår

... Om man inte räknar drinkarna efter midnatt. Och vem gör det?

En vit dag räcker dock! Nu har jag en Robert Weil Gräfenberg erstes gewächs 2006, torr och krispig i glaset.Det artar sig. Dessutom har jag avklarat några dåliga samveten... Skål!

Trekvartsbyxor

Någon mer än jag som tycker det är dags att ta en tripp till källaren och hämta upp nästa storlek ärvda kläder?
Premiärtur

Benen luftas och det är ingen vacker syn... Men man måste ju börja någonstans...


Inser att jag i någon slags rensningsmani har slängt nästan alla sommarkjolar. Så nu sitter jag i shorts. Har annars bara shorts på golfbanan... Tycker bättre om kjol och har alltid det på sommaren om vädret tillåter. Kommer att bli en dyr och komplicerad sommar det här. Två skäl som hänger ihop:
1. Alla kjolar är så förbannat korta just nu, och tant har passerat åldern när hon tycker att det är okej att hänga ut röven publikt.
2. Ska man ha längre kjolar som inte är värsta tantmodellen måste man gå "upp i märke" och handla i dyrare butiker... Suck... Ja, jag har ju mig själv att skylla. Det kostar att ligga på topp!

Jag slappar...

Kan jag inte bara njuta av det? Måste det dåliga samvetet komma smygande?
Anna, du har tvätt att hänga och du borde verkligen göra det nu för du behöver tvätta mer...
Anna, du kanske skulle ta tag i dina hortensior?Anna, du borde erbjuda bebisen en meningsfull aktivitet mer än att svansa runt på altanen...
Anna, du borde rensa ogräs...
Anna, du borde ta tag i friggan - den skulle kunna bli skitfin invändigt...
Anna, du borde plantera lite fint..,
Anna, klipp bort döda pioner...
Anna, häng upp tavlorna...
Anna, hobbyrummet kommer inte att städa sig själv...
Anna, skåpen till tvättstugan kommer inte att skruva ihop sig själv. Än mindre borra upp sig på väggen...
Anna, kan du inte bara vara så där perfekt som du borde vara? Och glad. Och kravlös.

Jag ska skala ned mitt liv tror jag!

Nu går jag och hänger tvätt!

Succémamman strikes again!

Barnet är på kalas. Det har tjatats hela morgonen om hur han vill att jag stannar där med honom och jag har lovat dyrt och heligt att göra just det.
Men när vi kommer dit har jag glömt paketet. Typiskt. Man går inte på kalas utan paket. Så jag hystar in honom och drar. Snacka om att hålla det man lovar... Och nu när jag väl är därifrån tänker jag inte komma tillbaka förrän kalaset är slut. Svekfull morsa det här!
Jag och bebisen käkar varmkorv istället. Eller han äter ju sin kall.
Hade tänkt grilla men kolen var slut så nu blir det spiskörd korv. Inget vin hos tant... Måste ju köra bil. Men jag kan ju piffa upp colan med citron! Fräsigt. Ni hör väl hur jag dryper av sarkasm?


Räkor

Lite vin oxå kanske?!- I min lilla värld av blommor// Ellen

Slit.

Jag bygger trappa.

Det såg roligt ut när min man gjorde det.
Det är inte ett dugg jäkla kul. Jag har redan gett upp.
Status på ångesten right about now är ok. Statusen hela natten var katastrof.
Jag vet att det kan vara ofarligt. Jag vet att "man inte ska måla fan på väggen". Jag vet allt det. Jag vet! Men när jag vet att det ändå finns en risk så orkar jag inte tänka rationellt.
Jag tar en paus i trappbyggandet...


Kämpa Ellen.

- I min lilla värld av ångest.// Ellen

Lite motion

Skulle blivit mer men kroppen tyckte inte det. Fem bajsiga kilometer...Och ja, jag gjorde så där töntigt. Har på mig Guccisar. Men de är typ 7 år gamla och måste räknas som slit och släp i allra högsta grad. Hittade inte mina Bliz...
Mötte KT som var ute och promenerade. Hon har också kort på gymet och har varit där exakt 0 gånger sedan hon skaffade det för ett år sedan. Till skillnad från hon som har Kringelgården som var på gymet 32 gånger i april. Hur lyckas man? Fattar inte... Anledningen att jag vet det är att det på gymet listas vilka som tränat mest varje månad. För att komma upp på listan behöver man gå minst 18 gånger på en månad. Jag kanske möjligen kan träna 18 gånger på en månad. Men det kräver hälften löpning. Annars kan jag inte pyssla ihop det med alla andras schema...