fredag 13 mars 2009

Tvätta bilen.

Tänka sig. Då får man pusskluttar (fritt översatt till svenska) att göra rent rutan på insidan med. Fräsigt.

Reklambyrå.

Att jag jobbar på en reklambyrå - kanske inte undgått så många. Vi har inte någon lågkonjuktur här (än) för våra kunder jobbar rätt aggresivt just nu och hela 2009 faktiskt (och förbi det). Men det jag märker är att DR verkar vara en stor grej. Otroligt vad vi sprutar ut oss DR. DR hit, DR dit. DR DR DR. DRDRDRDRDR. Att tillägga är också att jag tycker det är sådär med DR. Det är så jädrans jobbigt och bökigt. Ett plus är dock att intaget på ett av DR:en är i Bologna, där det såklart trycks också. Intag=Ellen kanske får åka ner till Bologna.

Glamourigt kan man tycka. Men i andra hand så ligger ju tryckerier sällan inne i city brevid en Guccibutik. Tragiskt nog.

Solen är tillbaks.


Välkommen. Vart fan har du variiiiiiiiiiiiit?

Torsdagskvällen fortlöpte.

Som ni vet så var mr Alm till INGEN hjälp igår. Varken förr eller senare faktiskt. Så när jag hade arrangerat hämtning av barn (som fick åka till kompisar), hämtat bilen, storhandlat, hämtat barn nr 1 hos kompis 1, hämta barn nr 2, åka hem, kånka upp barn och ALL mat (mr Alm hjälpte till med 1 kasse -knappt - sen var han tvungen att gå och lägga sig), stoppa in all mat i kylen och frys och sen tvätta och borsta tänderna på barn och sen la jag dom i säng med sin pappa. 
För då kunde jag TADAAAAAAAAA:
Dricka Alsacevin - en av mina favoritsysslor när skumpan tryter...
samt

...bada. Såklart. Med en skvallerblaska.

Reflektioner under storhandling...

1) Jag stoppade igår ner vaniljyoghurt original i min korg. Tills jag såg en annan sak. ÄKTA vaniljyoghurt.
Vaniljyoghurt original eller Äkta vaniljyoghurt. Hmm. Valet föll iaf på Vaniljyoghurt original. Den har minst fett.

2) Rödlök. Smaka på ordet. Rödlök. Rödlök. Rödlökrödlökrödlök. Det är fantastiskt gott. Jag (och jag talar även för Anna, vet jag) när jag säger att det är skitgott. MEN VAD F********N! Varför måste man gräva i 20 minuter i rödlökslådan för att överhuvudtaget få tag på en lök som är okej. Varför är det så med rödlök? Är det en mutation som uppkommit pga hårdavling? Hjälp mig här.