onsdag 23 juni 2010

Midsommarverkstad

Sillen är fixad - en vanlig inlagd och en citrussill. Sedan gör Ellen 2 st oxå.Och hoppsan, det blev lite "kryddad" vodka oxå! Citron och lime... Antingen serverad med en bit is som den är eller så blandar jag en drink på det.
Och apropå drink så har jag just kokat 1,5 liter sockerlag så att det finns till ett gäng smarriga drycker. Bitarna börjar falla på plats!

Genialiskt!
Står och funderar på om jag ska lära barnen vad som värmer en mammas hjärta!!! Är det värt 210 spänn!?
Big time!


- Posted from Ellens iPhone

Bekvämlighet...

Om du behöver så här mycket utrymme, är camping då rätt semester för dig?Jag vet, bilden är en total katastrof, men det är alltså en husbil som drar en husvagn...

Hudvård.

Jag är en sucker för dofter som melon, gurka, cocos och lime. Så när jag för ca 100 år sen hittade Estée Lauder DayWear Plus var lyckan gjord.Den luktar så fräscht!
Nu, 10 år senare, har jag fattat hur bra den funkar med min hy också. Jag använder nu den på sommaren och en lite mer återfuktande på vintern. Nu har jag oxå köpt upp mig på en lite "lättare" DayWear Plus, ett ansiktsvatten samt ett serum till natten...
Jag känner mig lite manisk med alla krämer som stramar åt, återfuktar och lyfter. Det kan jag erkänna. (Näe, det har iiiiiinget med att göra att dom senaste två gångerna så har kassamänniskan på Systemet, INTE frågat om leg! Fan)

Till kroppen använder jag i alla fall denna:


Hawaiian Tropic lime coolada body butter. And My good! Förutom att jag luktar som en piña colada (mmm) (mmm) (sa jag mmm) så är den svinskön. Köp!

God morgon

- Posted from Ellens iPhone