onsdag 20 april 2011

Snärjigt

Kom som vanligt iväg sent från jobbet. Hoppade på en buss som brukar gå direkt dit jag vill men det visade sig att just denna avgång var X och därför inte stannar där jag vill gå av. Hoppade så på en snigelbuss som tar mig halvnära. Skulle väl hinna rätt precis om jag sprang från bussen och sedan körde lite mer olagligt än vanligt.
Men, kom just på att maken mejlat och meddelat att bilen inte står där den brukar. Okej barn, mamma kommer någon gång innan kvällen! Kanske...
Sedan måste de utfodras i raketfart för jag måste dra hemifrån 17.20 igen... Fat chance att guben hunnit hem till dess. Ja, ja, han får skjutsa tant in på byn då... Trots att tants bättre hälft frotterar sig med jetsetet på Rivieran måste ju vinfanan hållas högt här!
En lagom dos stress på fastande mage brukar göra underverk för sprittåligheten!Så det så sa Anna

Befordran

Vår repatjej är på semester och i egenskap av enda tjej (märk väl) som inte sitter i möte så har jag nu fått hedersuppdraget att fixa lunch till ett lunchmöte.

Hur fan gör man? Inte min spetskompetens... Har med flit valt att inte utveckla den här sidan hos mig...Ja, ja. Steg ett är väl att ringa förmodar jag!

Så det så sa Anna

God morgon Nice!

Jag har fasiken svinont i halsen och är lite febrig. Men. Jag vaknar till det här:


Och då mår jag fasiken lite bättre. Solen strålar in genom fönstret. Snart ska vi iväg och träffa en mäklare och titta på en tomt. Efter det blir det lite shopping i Nice och lunch på en restaurang som vi är väl bekanta med och bli inte förvånade om jag runt 1330 är berusad av champagne och berusad av livet.

- I min lilla värld av bogavillas/Ellen

Smak av... Ja, vaddå?

Inte minsta lilla smak av Rivieran den här morgonen!Regnvåt asfalt och isiga fingertoppar! ...Bitter, jag?

Så det så sa Anna