söndag 26 juli 2009

Fonetik

Men hallå?! Hur ung och blond får man bli? Senaste nytt från hallåan på TV4 Plus: "Snart kommer familjen McCann på TV4 Guld!" Det vet väl typ varenda kotte att det heter mackejan? Eller är det ett privilegie bland oss stenålders?

Buuuuu!

Idag har det inte hänt mycket. Lite lekparkslek, sov på soffan och en prommis till affären. Det är typ allt.
I brist på annat så tittar jag på Det okända. Hysteriskt roligt. Alltså, nu är det ett minne i huset som knuffar folk ner för trappen. Ett minne! Och så är mormor där och bakar bullar (fast hon är ju död). Och ju mer psykot dravlar desto mer nickar frun i huset och tycker att det är "otroligt". Hon känner en massa och han känner ingenting. Mitt under inspelningen så ramlar en bricka på spisen och det är ju helt "otroligt". Och på nätterna skramlar det i vedluckan, vilket ju är helt sjukt övernaturligt.
Eller så bor ni i ett gammalt hus som det drar i skulle jag tro. Men som humorTV är det lätt underhållande.
Nu blir det Poirot, som är på ungefär samma nivå.

Ny enkät uppe. Gammal här:


Spridda skurar med liten uppsida för GB-sandwichen. Heter den så fortfarande? Jag menar GB heter väl Glace nu eller?

Dramatisk bil-dag i fotokavalkad:


1) Brinnande van:


2) Köande vid peagé:n:


3) Designad husvagn:


4) Hysterisk värmebölja


5) Vilda västern-känsla

Framme på hotell i Troyes.


Min man, har som alltid, lyckats boka ett 2stjärnigt (eller heter det 2bajsigt?) hotell. Den här gången också. Fläkten är vår AC. Vi bor i ett rum precis under taket. Fläkten på bilden är vår AC. Fräsigt som fan. Har jag sagt att fläkten är vår AC?

Resumé för gårdagen.

Eftersom jag bara kommer in på det trådlösa nätverket ungefär en sekund på morgonkvisten så kommer gårdagens resumé här.

Morgonen bestod av att köpa igen det vi "lånat" från min pappa med fru här nere. Jag och barn 1 spatserade helt sonika till den lilla kvartersbutiken som är helt underbar. Nu är det iaf fullt med vin, cola och sånt kollijock. Vi köpte även ny parmesan då den gamla låg och blängde på mig, illgröns i skrud - när vi kom ner hit.

Konklusionen av det äventyret blev följande:

1) Potatis och bär köper man inte i påse. Det slänger man rakt ner i korgen. Bären syns lite dåligt 
men dom ligger ihopskrapade på ena sidan korgen, vid farbrons ben

2. Det spelar inte någon roll hur liten affären är. Baguetter finns alltid på längden 
och tvären. Här kan ni skymta dem bakom farbrorn i kassan.

Sen åkte vi hem och solade, badade och tog det lungt. Gårdagen var den varmaste dagen någonsin sen vi kom så på eftermiddagen ville jag till CAP3000 (ett stort inomhuscentrum) för att köpa en väska på Tommy Hilfiger som jag vill ha. Men icke fanns den där inte. (FAN). Och på nätet kan man inte beställa den om man inte bor i typ USA, England, Frankrike eller Belgien. JÄKLA JÄKLA SKIT. 
Varför köpte jag den inte från början när jag såg den i Cannes? Ja, det kan man fråga sig. Jag tror att jag fick en knäpp av dum i huvudet exakt den timmen jag var inne på Hilfiger i Cannes.
Nåväl. Väl inne på CAP3000 möts jag av denna vepa:

Vem vill vad med Victoria Silvstedt? Herregud.

Vidare gick jag in på Lafayette för att kolla lite...och vad hittar jag? REOR på hemavdelningen. OCKSÅ. 

Jag kom därifrån med en uppsättning handdukar från Ralph Lauren - till vårt nya hus. Skitsnygga. Både gästhanddukar och badlakan. Hade jag inte haft begränsad tid så hade det tagit en ände med förskräckelse. Då hade jag nämligen haft Ralph Lauren-lakan (underbara), Calvin Klein-överkast och högvis med kuddar från Laura Ashley. Även nu ångrar jag mig. Såklart. 
Man ska dock vara nöjd över det lilla...


Kvällen avslutades på bästa vis:

Sushi från Lafayettes gourmetavdelning och en helkvälls städning.