lördag 2 januari 2010

Den här länken ska jag ge min man.

Klicka här! Där har jag hittat en ljuvlig liten fluffig sak för runt 119.000 kr. Är jag inte värd det?
Amen to that and godnatt.

LIlla har ritat...

Den gula är hans storebror. Den blåa med mun och armar i samma höjd är hans pappa. Bollen är tydligen ingen boll utan ska bara vara där och den lilla historien längst ner är han själv. Själv är jag brun, har ett streck till mun. En typ böld på sidan av kinden, där för övrigt mitt ena ben är placerat också. Utöver det har jag ett frågetecken till ögon och ingen näsa. Mmm...mamma behöver banta också kan man se på bilden. Fast jag har smala ben.

Jäkligt fräsigt.


En stoooor härlig och fräsig rundgång!

Lolla härrå!

HA HA HA...


läser på aftonbladet.se om Annika Falkengren på SEB och hennes lön. Där står följande:


Ha ha ha. Så kul. Inte bara det att det budas bröstmjölk (ha ha haaaaa) och tanken på det stackars budet (och vart han/hon har förvarat det för att hålla det i korrekt temperatur tills det ska levereras) utan även för att det ska till hennes "miljonvilla".

Alltså förstå mig rätt. En miljon är sjukt mycket pengar. Men gå in på Hemnet.se och sök fram villa för 1.000.000 i Stockholmsområdet. Jag tror INTE att hon bor i ett sådant hus. Speciellt inte med tanke på att hon tjänar 100.000 om dagen och kan betala av hela huset på typ 10 dagar och dessutom bor i Djursholm.

Jag tror rätt beskrivning skulle vara mångmiljonvilla.Minst. Jag tror dessutom att sista meningen är felskrivet. Eller jag ångrar mig. Jag VET det.

OCH, mina vänner.

Eftersom det onekligen är synd om mig så har jag nu nätshoppat upp hela vecko/månads/kläd/alla pengen/pengar... Tröjor. Kjolar. Topp. Smink. Skor till och med. Jag har nämligen lovat mig själv att 2010 ska bli glammigt som fan. Då ska det också vara så. 2009 var ju som bekant ett jäkla skitår. 2010 - det är då det händer. Välkommen 2010! Nu kör vi fort som fan!

P.S. Ikväll blir det skumpa! Igen. Garanterat.

Kaos-Anna ska känna sig oerhört välkommen

till denna fräsiga blogg.

Det har röntgats...

Summan är nu alltså: 4 stressfrakturer i ryggen (som måste uppkommit när jag föll i trappen - inte så jäkla konstigt att jag har haft ont då). Plus att jag har för lite vita blodkroppar? Eh? Jaha. Inte värre alltså. Skönt det.
Hon kunde dock inte se något virus. Hmm... för lite vita blodkroppar. Dem vill man väl ha många av eller?

Fräsigt.

Nästan ensam...

och en delikat tidsbokning på Nacka närsjukhus. DET är oerhört fräsigt! Som privatvård i icke-privatvård!

- Posted from Ellens iPhone

Akuttid hos Nacka närsjukhus är inte så akut.

Igår ringde jag hundra gånger för dom skulle snart få in nya tider...inga tider kom."Fel i systemet". "Inga nya tider ännu" och tillslut: "Alla tider är slut".
Så blev jag rekommenderad att ringa åtta igen imorgonbitti (läs: idag) och äta mina muskelavslappnande tabletter i kombo med sömn och insomningstabletter och eventuellt en ipren. So I did. Då blev jag nästa frisk. Och helt störd i huvudet. Knark när det är som bäst. Heja knark!
Efter det somnade jag helt ovaggad och utan ont. Och vaknade fem imorse av att jag nästan inte kom ur sängen. Somnar om på en ipren. Vaknar igen fem i åtta (klockan ställd). Och sen då? Sen dess har jag ringt och ingen jäkel kan ge mig någon tid. Förrän vid 10 skulle det visa sig efter samtal 4. Ska jag lita på det eller ska jag fortsätta på min knark-kombo? Den funkade ju. Nackdel: Jag måste eventuellt ställa mig på Sergels Torg och kanske förlorar min familj i långa loppet.
Men det kanske det är värt?