fredag 1 maj 2009

Första maj tvåtusennio har gått till på detta vis

Vi började dagen med att åka ner till havet. Där strosade vi en sväng och barnen lattjade i sanden. Jag, som är sjuk, var med i ungefär 20 minuter, sen fick jag gå och sätta mig i bilen för att jag frös som en hund.

Sen åkte vi in till Simrishamn för att köpa glass till barnen för det hade jag tydligen lovat. Då kom min man på att han behövde demonstrera. För att det var första maj. Simrishamns bidrag till första maj var detta; några röda flaggor, finniga ungdomar som spelar klarinett samt hela Simrishamns kommuns pensionärer. Där hade han passat in, mr Alm. 

Vi köpte glass på Coop och sen åkte vi genom industriområdet (genväg) hemåt. Vad såg mr Alm där? Ferrari och Porcheutställning. En helhelg med bara nakna kvinnor kan inte mätas upp med vad han kände för detta kan jag lova. Jävligt äckligt.

Sen kom vi hem och sov i ett par timmar och sen tycke barn 1 att vi skulle spela fotboll. Det tyckte inte jag. Jag ville dricka vin. Men hey, jag är ju en modern mamma. Jag kan både spela och dricka samtidigt. Metro-mama i randiga mjukisar . Fräsigt!


Sen satt jag ner och drack rosé med svärfar. Det var fluffigt. Inte för att jag över huvudtaget kände smaken men ändå, det är ju känslan som räknas! 

Imorgon har Ingelsta kalkon ett litet jippo. Då ska vi dit så att barnen får se kalkoneländena i ögonen och se vad dom stoppar i sig. Mohahaha.

El svanso mellan beno

Igår stapplade pappan hem med en blomsterkvast minsann... Nog för att det var en färdigförpackad, men ändå. I alla fall något. Bra så.
Blommorna (inte de jag fick utan de jag köpte) har frusit i natt och i morgon skall jag ut med min berömda beskärningsteknik för att ge dem nytt liv... Sa ju att det skulle bli kallt.
Har spenderat drygt 3000 pixx på Polarn och Pyret idag. Det är pyret värd. Första hela dagen utan blöja!

Ullig gris.


Ge mig! Ge mig nu! Så jäkla söööt!

Strålande solsken och jag är

skithes och grönsnorig. Som våren. God morgon!