torsdag 17 december 2009

Rip off på sig själv.

Det här är några av framsidorna som funnits på tidningens Men´s health senaste åren. Vad nöjd man ska vara som prenumerant och läsare att beatala för "Six pack abs" och "Fight fat and win" om och om och om igen.


Haka upp er why don´t you! Fräsigt.

Varför har jag inte en american porch nu igen?! Hmm...

Kaos om du bor där vi bor dvs Nacka/Värmdö.

Man fattar dock inte varför det alltid är störningar på tunnelbanan i samband med vädret. Det är för kallt - spåren blir kalla= förseningar. Det är för varmt - spåren "smälter" som man sa i somras= förseningar. När det är soligt då blir t-banechauffören bländad= förseningar. Det är höst - löven faller ner på spåren= förseningar.

Mina frågor är nu:
1) När exakt ska tunnelbanan funka?
och
2) Varför kommer det här som en överaskning varje år och varför har man inte listat ut lite problemlösningar kring det här?

Oacceptabelt.

Men herre Gud!
V.45-51
Barnen: mamma när kommer snön, när kommer den, när när näääär?
V.52
T.o.m Gud tröttnade på tjatet så nu har ni fått så ni tiger!

- Posted from Ellens iPhone

Parkera bil...

Gå in dit du ska, kom ut lite senare och tadaa:


Har någon sett min bil?

- Posted from Ellens iPhone

Julbordsrecension, Grand Hôtel

Var med jobbet på julmiddag igår. Väldigt trevligt på alla sätt och vis. Och summa summarum god mat. Men, med tanke på att det var just Grand Hôtel så är jag ändå lite besviken tycker jag. Det var liksom inget särskilt. Några räkor i en skål utöver de vanliga äggen och så men annars ytterst ordinärt. Jag hade gjort det minst lika bra själv är jag nog tvungen att tillstå.
MEN - jag var ute på stan utan barn och i gott sällskap så jag skall verkligen inte klaga. Glömde dock att fota åt er ärade läsare eftersom jag var så fokuserad på mig själv. Ego som jag är!
Visar sig att den vikarie jag har medan jag är föräldraledig skall ha barn i juni (hurra!) så då blir det en vikarie till min vikarie, för jag är inte redo att gå tillbaka till jobbet då än. Vad nu det har med en julbordsrecension att göra, men så är det!
Annars är det tunnsått med julbord för min del. Tre st under julhelgerna förstås, dessa får jag säkert all anledning att återkomma till.

Insnöad

Skulle ha haft föräldragrupp idag men det bidde inget i denna snöröra. De hade inte ens plogat i morse när jag bestämde att jag struntar i bilen idag om jag kan. Pulsade genom drivorna till dagis och tillbaka, det fick räcka. Nu har jag spenderat gott och väl 50 minuter åt att skotta upp uppfarten och entrén (som jag även gjorde igår) och har sedan dess hunnit vara inne i cirka 20 minuter. Snart syns det inte att jag har skottat. Perfekt, så det blir skotta igen i eftermiddag. I och för sig skall jag kanske vara glad för det eftersom det inte blir tillfälle för min dagliga promenad...
Men det är rackarns härligt ändå med snö för barnet tycker ju det är så kul och i morgon åker snowracern fram. Då skall jag åka ut till Saltis och åka pukla med hans kompisar. Så då får det fasiken vara slutsnöat och nyplogat.
Förresten, märkte ni att det åskade och blixtrade igår? Det är så häftigt när det sker på vintern tycker jag.

Jag var tvungen att ge mig ut...

För jag har lite doktorstider och så. Dock har jag fått mitt första taskiga omen. Vi får se när exakt det går åt skogen för mig idag...

- Posted from Ellens iPhone

Ligger i badet
Och spanar ut över nejden. Undrar om jag kan ta mig någon endaste stans idag... Känns inte så. Kaos på vägarna har jag hört...


- Posted using BlogPress from my iPhone