tisdag 17 januari 2012

Kändis!

Min brevlåda var just på TV!
Det är nästan lika fräsigt som du, Ellen!!
Avigt

Idag har jag haft BH:n ut och in hela dagen... Snart blir det väl bak och fram... Superfräsigt!Vad som egentligen hänt

Till slut förstår jag bakgrunden till barnets hysteri vid lunch och varför jag vabbade ett munsår.

I söndags råkade barnet svälja en bit korv (hot dog, dock inte den under skänken) hel. Utan att ha tuggat alls. Om ni någonsin svalt något litet för stort någon gång så vet ni att det inte är helt angenämt.

Så nu matvägrar han i princip. Dricker mjölk och äter yoghurt. Han är fullständigt panikslagen vid tanken att få mat i matstrupen.
Igår fick han soppa med en pyttesmula köttfärs i. Gick inte.

Jag, som själv bygger hela min tillvaro kring att äta, tycker att det är en sjukt stressande situation. Hoppas han börjar äta snart.

Å andra sidan, who am I kidding? Idag fick bebisen russin till middag. Han ville ha det och jag är lat. Det är bara vi hemma.

I väntan på att cyklarna ska bli lediga...

...gå på löpband i en evighet.


Blir det inte ledigt snart får jag börja springa. Och det vill jag ju inte. Inte idag.
Jag går och funderar lite på hur vissa som tränar funkar.
Den här kvinnan tränar som ett djur. Jämt!:


(i gult vid pelaren).

Hon sliter i vikter till ve och förbannelse. Hon är här 7 ggr i veckan året om. I höstas tyckte jag att hon hade byggt på sig rätt bra med muskler - men inte i närheten av vad som borde finnas där med tanke på träningsitensiteten. -Nu är musklerna rätt "osynliga" igen. Fiasko känner ju jag då för det blir ju som att kasta pärlor för svinen. Typ så.

Och summan av kardemumman är att bara träna - inte är rätt väg till snygg och/eller stark kropp. Det är ett redskap på vägen. Det som är ännu viktigare är att äta mycket och bra. Och lika viktigt är sömn.
Och blablablabla så blev min cykel ledig och jag pratar om saker jag inte vet så jättemycket om men tror att jag kan. Vad säger du, Suzan?
Either way.
Hej 3 mil. Here we go.

- I min lilla värld av pladdrande för döva öron-blommor// Ellen

Parfym.

Jag använder parfym varje dag. Jag har Stella by Stella Mc Cartney och har kört på den några år och jag älskar den. Den är lättburen och luktar inte så tungt. Nu är min slut och jag måste köpa en ny och fick då för mig att prova en ny. Så jag provade "Nude" från Stella. Lite blommigare men ack så härlig, så nu sitter jag här och luktar gott.

Och nu är jag ju våg så nu undrar jag vilken av dem jag ska köpa? Måste jag måste köpa båda? Vem ger mig pengar till det i så fall?


Använder du parfym?
Och om du använder parfym - vad använder du?

- I min lilla värld av blommor//Ellen