måndag 8 mars 2010

Livat!

Så här ser det ut när det är fullmäktige i Nacka. Visst ser det livat ut? Jag kan garantera att det är exakt så trist som det ser ut!
Shape up HM!

Detta är en pojk-kalsongsavdelning 2010. På HM. Enfärgat existerar inte. Inte heller randigt. Eller med nåt FINT mönster.

Fr.o.m. nu handlar jag inga kalsonger där.


- Posted from Ellens iPhone

Till er som väntar på Chanels bruna nagellack...

och er andra såklart, köp ett Buxom Lip Plumper* så länge. Eminent inköp. Dessa tre nedan är min fjärde, femte och sjätte i ordning som jag haft, tror jag. Fint skimmer och ger också lite fluffigare läppar.

Färgerna från vänster: Amber, Candi samt Katie

* Hej i.d BareMinerals. Jag är storförbrukare av Buxom. Och vi skriver om det i vår blogg. Ge oss. Ge oss ge oss ge oss.

MVH// Fräsigt

Sörmlandskransar.

Vad är detta för hittepå? Hör på ordet; Sörmlandskransar. SÖRMLANDSKRANSARSÖRMLANDSKRANSAR. Vidrigt. Vidrigt namn och läskigt utseende. Och dessa har vi i kak-te-annatkolijock-lådan på jobbet. Usch. USCH!


Kollegor; ni som läser det här - är detta inte det läskigaste vi har haft i kak-te-annatkolijock-lådan? Ever? Någon?

Dagens GE MIG NU FÖR FASIKEN!

Semester i varmt land.

Veranda. Sol. Värme. Drink. Champagne. Öl.

Ja, det är våren!

Så här såg det ut under min promenad:


Fajnälly lite vårkänslor. Mer sådant önskas. Och en bebis som sover...

Känner jag dig?

Var ute och gick efter dagislämning. Lyssnade på musik och behövde rätta till ena luren. Tog av handsken och antar att jag viftade till lite med handen på väg mot örat. I alla fall så började två tjejer jag mätte en bit bort att vinka. Hmm. De såg ju vagt bekanta ut under mössorna så jag brände av ett stort leende och började gå fortare så att jag skulle se vilka de var. Ju närmarevi kom desto mer började vi alla skaka på våra huvuden och till slut gick vi åt varsitt håll utan att ens hälsa. Knasigt. Man kunde ju ha växlat några glada ord ändå. Än mer tokigt kändes det när jag mötte den ena av dem igen senare på promenden.
Så dum man är.Ser ni vilka erbjudanden jag har i min mail...Är ni avis?

Det är en BRA måndag idag.

Sol. Klarblå himmel. Tack för att du håller dig lugn idag, Kung Bore.