lördag 31 mars 2012

Bra eller inte?

Kan inte riktigt bestämma mig vad jag ska tycka... Måste allt bli merchandise? Detta är äppelklyftor. Fattar om barn går på det men jag har typ kniv hemma.Å andra sidan, det är ju bra om kidsen äter frukt. Och för vissa kanske detta krävs, vad vet jag? Men icke att mina barn får dem.

Hen?
Är det en han eller hon nu då?

Påskharen fördelar gracerna

Åkte till Sickla direkt på förmiddagen idag. Skulle handla någon liten grej var till barnens påskägg och lite godis och vara borta bara typ en timme.

Blev inte riktigt så. Det tog gott och väl en timme i leksaksbutiken där jag snurrade runt, runt mellan Star Wars och Blixten McQueen. Slutade på dryga tusenlappen. Men då hade jag köpt kalaspresent till Stigbjörns kompis som har bowlingkalas i eftermiddag. Som om den var den stora posten!

Sedan råkade jag köpa påskprestenter till mig själv på Cervera, ja ni vet nog ungefär vad eftersom det var de där grejerna som kom på kupong - ytterligare en Marimekkoskål och så lite keramikgrejer från Nature. Käckt värre. Dryga tusingen till. Men det är det värt, förra året fick jag inget påskägg så i år fixar jag biffen själv. Även om det blev lite väl stort!


Sedan bidde det en hemlig sväng i hemlig butik där ett hemligt antal hemliga grejer inhandlades för hemlig summa, som dock var mer än dubbelt så stor som båda tidigare kvittona.

Ja, och sedan blev det godis för 250 kronor på Maxi.

Puh! Det kostar på att vara påskhare!