söndag 16 november 2008

Jag har en skördetröska

...hemma i form av min Ipod. Den har blivit galen och låter: Rattattataplunkachink Rattattataplunkachink Rattattataplunkachink Rattattataplunkachink ... etc. Fräsigt. Ger dock ett uppslag till vad jag skall önska mig i julklapp.

Glöm inte att rösta om vad ni vill se här intill.

Cristal vann i alla fall förra gången. Skämmes på er 2 som röstade på Henckell...

Glömde det roligaste

Det roligaste med hela faster-debaclet var att hon ringde för att meddela att vi ABSOLUT inte fick ringa till den andra kusinen när han fyller år, för då skulle det bli orättvist. Eh, han fyllde 24 och är om något ännu mer vuxen. Tror inte att risken är så stor. Glömmer man en glömmer man alla. Alltså jag har ju koll, men tycker inte att det är min sak att ringa. Pappan i familjen vars syskonbarn det är har inte alls koll - så chansen att det rings är alltså helt obefintlig. Men, men, då vet vi. INTE ringa alltså. Fick oss också en släng av sleven för att kusinens mormor, alltså vårt barns farmor, inte heller hade ringt. Ett: Jo, det gjorde hon visst. Två: Inte direkt något som vi kan ta ansvar för. Underbart! Känns rätt bra att hon inte kom faktiskt.

Kalasdag

Igår var det kalas för släkten. Barnet fyllde år i torsdags, men eftersom han lägger sig vid pass 19 så kändes det inte så meningsfullt att fira då. Istället kom släkten igår. Eller i alla fall en del av den. Morfar med sambo och morbror. Morbrors fru var i Sandviken, farmor och farfar är på semester och faster är sur för att vi inte ringde till kusinen när hon fyllde år. Till saken hör att kusinen fyllde 21 och är vuxen. Det är som om jag skulle bli sur för att min morbror inte ringer mig när jag fyller år. Mig veterligen har han aldrig gjort det ens när jag var liten, vilket är helt okej. Jag gillar honom ändå. Men okej. Vill hon vara sur får hon gärna vara det. Mer tårta till oss helt enkelt. Blåsa ut ljusen var inga problem heller, det blev succé i princip direkt. Barnet blev en gaffeltruck, en bil med båt på släp, en barbapapa-bok och två par vantar rikare. Hurra! Mamman är nöjd.
Kvällen fortlöpte i lugn takt. Hade köpt en skvallerblaska på fredagen för tåget och med den följde en DVD-film som kollades på. Började i fredags men somnade 30 minuter in i filmen så resten kollades igår. Om möjligt en av de sämsta filmer jag har sätt. Inte lika dålig som vår college-kryssnings-spring-break-morgonbio men nära. Seglar upp på B-filmstoppen bara så där. Confessions med Jennifer Lowe Hewitt. Ha ha ha! Om ni funderar på att se den måste ni iaktta hennes röst. What the hell is going on?! Nåväl, jag har en kopia som gladeligen lånas ut! Hon var tydligen exekutiv rådgivare eller något sådant till filmen vilket ju kan förklara varför hon framställs så konstig i filmen. Ellen, du måste kolla i alla fall.
Idag skulle det vara barnkalas, men barnet är förkylt så det blir nog inget. Men tant Ellen har lovat att komma i alla fall. Kanske skall ha skumpafontän istället för glass då??? Måste då också tänka om lite för fiskdammen, kan tro att en ask med russin inte är damens favoritmelodi?