måndag 11 juli 2011

Öga för öga

Igår kastade maken glas påmig så att han skar mig i benet och det började blöda.
Idag fick jag ut min hämnd! Maken skulle vicka ut översta lådan i den överfrostade frysen och vickade på ganska våldsamt. Det är en kombinerad kyl/frys av vanligt snitt och ovanpå den står micron. Ovanpå den ställde jag igår tillfälligt ett tårtfat. Mitt i allt annat röjande blev tillfälligt tills vidare, så där stod det nu kvar. Tills det det vickade ned och landade i makens huvud där det gick i kras och skar honom i handen!


Hade varit riktigt festligt om inte barnet blivit rädd och trott att pappa skulle dö...Ser nu vilken fräsig omplåstrare tant är?!

Don't mess with me säger jag bara!!

Det som göms i snö...

Idag gick två fulla billass till tippen. I morgon blir det ytterligare ett.
När jag rensat en stund i garaget hittade jag en snöslunga. Seriöst svärfar!!! Har du låtit mig handjaga 50 meter uppfart hela den här snötyngda vintern och haft en oanvänd slunga här ute hela tiden??!! På riktigt???
Sedan när blev svärfar satan? Han har dolt det väl tills nu...Blåvitt.Vitblått.
- I min lilla värld av blommor /Ellen

Redo för tippen!

Har snart rensat ut allt jag vågar ta. Det finns sådant jag vill hiva också men som man kanske skulle märka var borta. Här är resultatet av mina härjningar:

Och då har jag utrymmet under altanen kvar och har dessutom lämnat sådana schyssta grejer som den här:
Båstad.


På onsdag morgon flyger jag och en vän/kollega till Båstad för att hänga med olika arter av människor (läs: Ulf från Ace of Bace och Glenn Strömberg. Typ). Det är en "jobb"resa.

Jag hatar att flyga. Eller nä förresten. Jag H-A-T-A-R att flyga!
Förra gången jag flög till Båstad så gick det sådär (trots att J satt brevid mig och höll i handen). Förra gången jag flög hem från Båstad var det katastrof. Bakfylla och ett flyg som fladdrar för vinden i storm är en dålig kombo.
Dessutom lovade jag mig själv att om jag landade helt oskadd så skulle jag aldrig flyga ett sånt litet flygplan igen.
And here I go again.

Bra Ellen. Noll, nada, zip, zero hjärnceller som samarbetar.

Det blir sedermera lugnande eller fylla onsdag morgon.

- I min lilla värld av blommor/Ellen