onsdag 10 mars 2010

Rostbröd!

Jag ligger i sängen med mina flärdfulla naglar och vill bara kräkas. Nu har jag gett mig in på rostbröd. Nu ska vi se om det väljer att stanna där det ska eller kommer upp samma väg som allt annat.

Och ja, kläderna är på sniskan och jag halvsitter i sängen
och mölar macka. Jag ÄR skabbig idag.

Dagens HJÄÄÄLP alternativt GE MIG.

Hej kära läsare. Jag skulle vilja ha ett sånt här skrivbord.
Jamen varför går du inte och köper det undrar ni? Därför att om jag köper det så kostar det mig 21.000 kr, om jag inte missminner mig. Ingen köper skrivbord för 21.000kr. Så. Nu har jag scannat blocket och allt annat av intresse - men inget sånt skrivbord. Det måste vara minst 1.50 långt och gärna lite bredare typ 60-70cm. Och helst med lådor. Och i mörkt trä. Och inte kosta 20.000 då. Men ett litet skavt loppisfynd för 500 går bra.

Vi köpte ett nästan exakt likadant skrivbord från min vän Anna för en krona typ. Men det är för litet. Måste vara större.

Ja men sitt inte bara där. Gör något.*


*Och jag ska kräkas upp resten av frallan som jag idisslat sen imorse.

Det här är fortfarande (jag har sagt det förr) det ballaste bröllopet. Ever


44,4 miljoner Youtube-klickande människor KAN inte ha fel. I och för sig så står jag nog för iaf 20 av dom gångerna. Eller säg 35 då. Klicka här om du INTE har settt och klicka där om du har sett det. Man kan nämligen inte se det för många gånger.
Eller gå till deras hemsida. Drömmänniskor!
Sol, lite värme och en massa blåst. Då går det undan! Heja!
Kan själv

Nej, faktiskt inte! Du är fem månader, äter som en häst och vägrar ha haklapp. Men du kan inte äta själv. Kaoset på din tröja, min tröja som ser likadan ut och på bordet har vi skapat tillsammans. Jag är något renare kring mun och näsa men det är säkert marginellt.
Hata kladd! Dags att gå och svida om...Kungligt arrangemang

Apropå kungliga bröllop och så, se kommentar vid pengen nedan, så kom jag att tänka på ett arrangemang som pappa och hans sambo fått erbjudande om. De har fått en broschyr om en herrans massa bussresor åt olika håll i vårt avlånga land - korta som långa. Sådant som rasar in när man är pensionär antar jag.
I aktuella broschyr finns en resa till någon fräsig herrgård i Västmanland (tror jag det var), på dagen för Kronprinsessans bröllop. Man skall där klä upp sig i högtidsdräkt och titta på bröllopet på storbilds-TV, utbringa brudskål och sedan avnjuta en "kunglig" middag tillsammans. Efter detta väntar brudvals och lite ditt och datt.
EXTREEEEEEEEMT fantastiskt. Funderar på att anmäla mig. Kan det bli mer buskis än så? Glo på TV i högtidsdräkt!!??? HA HA HA, jag kissar på mig!

En burk mask

Jag är på krigsstigen på dagis igen. Började veckan med att klaga på att de inte är ute så mycket. De väntar nämligen på att släppa ut barnen på eftermiddagen tills efter 25-timmarsbarnen hämtats. Men jag tycker inte att det är okej. Särskilt inte sedan de nu börjat smygsläppa ut heltidsbarnen innan. Så några får sitta inne och längta ut medan de andra är ute och har det gött.
Så igår när jag hämtade var de faktiskt ute - de hade varit ute sedan efter lunch. Kändes nästan som om de ville säga "där fick du så du teg!". Inte mig emot - jag är ju den stora vinnaren. Så härligt att hämta barn som leker ute. Inget bråk, inget tjafs. Till skillnad mot när man skall klä på dem i ett supertrångt kapprum. Trångt eftersom mer än hälften av barnen hämtas kl 15.
Så nu då jag är lite nöjd med detta så tar jag upp frågan med 25 timmar. Vi har ju rätt till 25 timmar men är bara välkomna kl 9-15 4 dagar i veckan, vilket ju blir 24 timmar.
Hoppsan tyckte man, "vi trodde det var 24 timmar som gällde". Yeah, right!
Har tidigare inte brytt mig så mycket om den där sista timmen, men på ett år blir det ju 50 timmar som vi betalar för men inte får. Plus att vi i förra veckan fick klagomål på att vissa föräldrar kom efter 15 och hämtade (inte jag). Och kräver de millimeternoga tidspassning av mig så kräver jag det av dem.
De skulle ta upp det sa de. Vi får väl se. Men jag mailade rektorn jag, så då kan de ju glömma att sopa mig under mattan.
Min gissning är att de löser det så att man får komma 8.45 och lämna då de ändå är ute. vilket ju är sämst för mig eftersom jag ändå aldrig lyckas vara där före 9.10 hur mycket jag än försöker...
Får se vad jag skall hitta för klagomål nästa vecka. Eller i eftermiddag redan...

Bränt arsle, anyone?

Har tagit min sedvanliga prommis efter dagislämning. Idag har jag lyckats gå med rumpan vänd mot solen hela tiden känns det som. Vilket i sig borde vara omöjligt eftersom jag gått en runda och inte från en plats till en annan.
Men min ansenliga ändalykt är i princip vidbränd. Solen tar bra nu!

Genialiskt.

Vill man inte använda det här företaget bums? Fräsigt!


Vem köper detta?Vem gör det (klicka
här)? Fattar inte. Men det är jag.

Om att kräkas i en påse på Slussen.


Igår vid 9-tiden kände jag mig mysko. Men jag tänkte att det skulle gå över om jag åt en macka. Ett äpple. En banan. Ett äpple till...
Men efter min wrap, som jag åt till lunch (som förövrigt smakade hel*ete) insåg jag att det inte blir bättre. Så jag tog mig hemåt* och när jag når Slussen (detta gudsförgätna nätverksplats för Stockholms kollektivtrafik) insåg jag att det inte gick längre. Jag kräktes. På Slussen. I en Polarn och pyret-påse.

Ja allt känns skitglamourigt. Sen dess har jag spytt. Eller. Det verkade upphöra vid 7.30-tiden imorse. Beach (bitch?) 2010 here we go!


* Kära kollegor. Hoppas att jag inte har smittat er med något.

Ny enkät uppe. Senaste resultatet har ni här:

Jag är stum. Jag tror Anna är stum också. Jag trodde alla plockade i hemmet hela tiden. Jag gör det. Ni som kör inget plock alls - hur gör ni? Eller gör någon det åt er? I så fall vem?