tisdag 21 juni 2011

En smula pömsig och garage

Lite småtrött idag. Kom hem sent från möte igår och kunde som vanligt inte somna på stubben. Läste ett kapitel i min nya bok och tror att jag nog kommer att tycka om den.
Vaknade efter två timmar helt vansinnigt sjöblöt i svett. Inte bara lite sådär i nacken utan helt dyngsur över hela kroppen. Fick lägga en handduk i sängen (eftersom jag inte orkade byta lakan där och då, och ville inte be maken kliva upp heller), gå och duscha och vända på täcket så det blöta kom uppåt. Måste fixa när jag kommer hem.

Ikväll har jag möte med ena grannen om andra grannens garage. Det som han vill bygga ni vet. Vi ska se till att vi svarar samma sak i vårt utlåtande till kommunen. Vi som skall mötas delar en garagelänga med varsitt dubbelgarage och nu skall den andra grannen bygga på det. Han har valt att lägga sin del på den nedre delen som är närmast vår tomt. Och jag tror inte han har kontrollmätt. Och jag tror att vår länga inte riktigt är placerad enligt ursprunglig ritning. Det gör mig extremt tveksam till att han får plats med ett dubbelgarage utan att bygga på vår tomt, och spränga på vår tomt. Det får han inte. Då blir jag sur.
Gör han inte det bryr jag mig inte nämnvärt. Vi har ändå en ful frigga i vägen.
Maken är lite småsur och grannarna verkar upprörda så jag skickar iväg maken på cykel och tar grannarna själv. Jag som är så mild, timid och ödmjuk (!) får gjuta olja på vågorna.

Så det så, blandar Anna

Missa inte foten

Jag bloggade ju om lite fula skor igår. Fick då av Sus en länk till en fot som skulle passa de sista skorna väldigt väl.  Missa inte den:

http://emmaericsn.blogg.se/images/2010/00img_0762_89363356.jpg

Enjoy!

Dadda, hink och spade.

Idag har jag på mig sparkbyxor - vilket innebär att jag (typ) måste klä av mig naken när jag ska kissa.
Fräscht tänker jag...Till bebiskläderna har jag noll smink för det glömde jag.- I min lilla värld av blommor// Ellen