onsdag 26 augusti 2009

Bullbak och andnöd.


Idag har jag varit på sjukhuset med två ungar. Andningsuppehåll stod nämligen på nattens schema för barn 2 och när barn 1 gick upp imorse så var det andningsproblem där också. Så vi fick tid på sjukhuset. Där fick barn 2 andas i maskin med kortison. Sen fick barn 1 och 2 medicin och nu står vi på kö till att få en sån där kortisonmaskin hemma och vi har fått remiss till en specialist.


Efter det åkte vi hem och sen dess har jag bäddat nytt i alla sängar, plockat saker överallt, tvättat alla sängkläder, torkat dem, varit och handlat, bakat bullar och nu väntar middag snart.
Bullar, ja, vid ett svagt tillfälle så sa jag ja till att baka bullar... Sinnessjukt att jag gick med på det. Så nu har jag och barnen bakat kanelbullar till ve och förbannelse. Jäkligt korkat men barnen är glada...o
Tänk att det är så jobbigt att vabba. Nu ska jag dammsuga också. Sen är jag färdig. Done. Over and out. För idag. På riktigt.

Jag är en tjuv

Idag har jag stulit. Snott, snattat. Inte helt medvetet men resultatet blev ändå att jag gick ut från 7Eleven utan att betala allt som följde med mig därifrån.
Jag höll på att plocka ihop en påse lösgodis. Och så missade jag lite och en godis for iväg utanför påsen. När jag kom ut så upptäckte jag att den landat i mitt ihopfällda paraply. Ganska snillrikt egentligen. Men man måste vara lite på sin vakt när man öppnar paraplyet, annars finns risk att godisen dimper i gatan och efter det vill man ju inte ha den. Särskilt inte som detta var på Klarabergsgatan.
Godisen har jag för länge sedan ätit upp, den smakade gott och jag kommer att sova med gott samvete trots allt. Det går utför med min moral.

Sitter av tid... (doing time???)

Hade överlämning till min vikarie i torsdags och fredags. Hade en lista på grejer att göra denna vecka. Den gjorde jag i måndags. Igår satt jag och rensade mailboxen, rensade bland dokument, slängde grejer och surfade. Skåp och gamla pärmar rensades ut i förra veckan. Har till och med rensat i visitkortspärmen. Vad skall jag nu hitta på? Har ett möte kl 14... Får vackert sitta och vänta på det. Det är förberett och klart sedan förra veckan nämligen.
Inte ringer det direkt mycket heller... Ellen, du kanske kan skicka över lite jobb?

Glassen...

Barnet gillar inte Hello Kitty-glass. Gläder mig delvis. Men inte helt. Det innebär att jag nu skall äta 13 st dylika. Kan inte slänga "mat", tänk på barnen i Afrika.