onsdag 11 juli 2012

Den där drar jag genom näsan

Vi kan säga som så att den där rundan inte var mycket att skryta om. Inget alls faktiskt. Men vi fick sällskap av två roliga, heltokiga tanter. Jag säger tanter för de kallade oss för tanter och de var lätt 10 år äldre. Så det blev en väldigt rolig runda där mitt spel mest liknade ett flipperspel mellan tallarna.
Strax innan green på 16:e trampade jag nästan på en esping och tjoade till lite så där som galanta damer som jag gör när de stöter på skrämmande saker från naturen.

- Vad ylar du om? Undrade S.
- En orm!
- Äh! Den där snoken drar jag genom näsan! Säger S på sitt inte fullt så galanta sätt.
- Vill du ha en huggorm i snoken, så för all del, dra på du!

Sedan utbröt världens rabalder kring hela näsa/snok/huggormsfrågan. Men jag frågar er; hur många bruna snokar med sicksackmönster känner ni till? Och enligt mina upplysta källor så är espingen (äsping?) värre än sin vuxna version.

Nåväl. Huggormar i snoken är det nya svart. Typ.

Dags för förnedring

Jumbo i bollen och typ 5 slag i armarna med någon annans klubba sedan förra årets enda runda.

Nu blir det åka av!

Men vad fasen

Åt lunch för ungefär en sekund sedan. Har bara gjort ett tvåminuters ärende på Bygg Ole sedan dess och är nu på väg hem.

Då slås jag av följande: jag hungrar tamigfaen ihjäl. Måste ha mat. Mat. Maaaaaat.

Så nu hem och äta. Sedan ut på golfbanan med S. Kommer bli succé.Kolonilunch

Fördelen med en dag som börjar med regnigt och mulet väder är att när det som utlovat spricker upp frampå eftermiddagen så finns det fortfarande plats på uteserveringarna (och man har fått huset städat dessförinnan).

Så nu är jag på Koloni för en sen lunch.


Mums!