tisdag 10 juli 2012

Smaklig spis


Varvar en 22-årig vit med gårdagens rosé.
Rosén känns godare idag, men är fortfarande bitter, som alla roséer.

Maten är en citrusmarinerad kycklinglårfilé och en sommarsallad. Inte dumt alls. Men med tants nya förbränning, som hållit blodsockret på en all time low och humöret pendlande mellan irriterad och satans jävla kärring idag, så räknar jag med att vara hungrig igen vid pass 19.30.

Skål då, som vanligt.

Dagens tur

En kortis igen. Nöjd idag!


Nu när jag varit så duktig är det dags att skölja ned rundan med något glas vin!

Jordens dyraste fika

Bredvid parken där jag nyss satt och jobbade ligger Kringelgården. Stans godaste bullar. Är man i Tågparken måste man ju bara gå dit.

Idag har de bakat till sådana prominenta etablissemang som:Och så till mina barn. Inte minst dem!

En liten nackdel är dock att för denna obetydliga fika:Fick jag lägga 500 spänn! Ink moms men ändå!

Lite var det för att de inte hade någon växel, och det kan också vara så att jag får tillbaka min femhundring om jag kommer tillbaka och betalar med kort senare. Men då är ju inte det här en lika chockerande historia!

"Semester"

Sitter på lekplatsen och jobbar. Himla bra med de här "smarta" mobilerna. Ännu bättre hade ju så klart varit att vara ledig på semestern, men ska saker på tryck på fredag så ska de.Eventuellt har jag nya skor. Ser lite så ut.Köpte nya jeans när jag köpte alla nya träningskläder (för övrigt de jeansen som är på bilden) och konstaterade då att det skulle vara snyggt med fräsiga sneakers till. Och så blev det. För sånt har de på Stadium där jag köpte träningskläderna. Nämligen.Jobbar hårt för pengarna. Jodå. Man måste ju det när de rullar ut i samma takt som de kommer in!

Smultron men inte smultron

Singelmamman, är det den här?Smultronschersminen? Den ljuvaste ljuva!