onsdag 18 maj 2011

Tillbakaka-kaka

"Kunden" är igång igen...(för er som inte hänger med så har jag en kund som lägger fel och brister på mig - fastän jag sköter mitt jobb fläckfritt). Efter dagens sista mail fick jag nog.

Jag är bra på att mappa in viktiga mail. Dessutom har jag fått andra uppgifter som stärker mitt resonemang. Imorgon blir det all time high tillbaka-kaka. Och jag kanske får sparken. Vem vet.


Utöver det - "pensionärspass" med PT.
Hon kallade det så idag, min PT. Jag känner iof ingen pensionär som kör 10 rep. av 90, 100, 110 och 120 kg i benpress (och som dessutom är kvinna). Eller kör benböj med 50 kg. Eller situps med medicinboll 3*50 stycken.

Men vad vet jag?!
God natt.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Succémamman strikes again!

Idag smällde jag igen bildörren i huvudet på barnet... Klonk, sa det!! Rött, ilsket och bulligt blev det! Succémamman skämdes som en hund!
Toppa det om ni kan!

Kan säga att han ryggade rätt friskt sedan när jag började vifta med bakluckan!Nähä ni!

Letar runt efter lite bra forskning på VIP. Hittar då följande:Fine att en tidning vill ge lojala läsare förmåner, men ursäkta mig! Det rimmar lite illa med er ideologi, kära Norrländska Socialdemokraten. En för alla, alla för en, men tydligen två till vissa. Eller vaddå??

Dagens "Idag är vi på Fräsigt - stolta".

TADAAAAA: Helena!
Mästerfotografen i stövlarna.


- I min lilla värld av blommor/Ellen

Vad i helvete??!!

Vem har skitit över hela Östermalm? Det stinker apa!!
Ögonen tåras och kräkreflexen är i full sving...
Så jäkla äckligt!
Fint folk må de vara men skit är skit!Att konkretisera det abstrakta

I morse hade jag religionsundervisning med barnet. Perfekt grej tidigt en onsdag med en 4,5 åring som ännu inte greppat begreppet död.
Nåväl, kände att jag var tvungen att ge några ingångsvärden inför kyrkobesöket idag... Skjuter så klart högt över målet med ord som evolution och skapelse och så. Men jag lyckades få in en "mamma tror att människan utvecklats från dinosaurierna (bara för att han gillar sådana) och inte snickrats ihop av en gubbe i himlen" som jag är lite nöjd med trots att jag förstår att jag troligen förstört åratals skolgång, ha ha!
Ja, ja! Skit samma! Glass är ju gott och det smakar säkert lika bra i kyrkan som någon annanstans och det är ju det enda han kommer att bära med sig från den här dagen!

Dagis tycker att det är en av många kulturella aktiviteter de erbjuder barnen. Fine, kyrkans födelsedagsfirande kan väl vara det. Men gå då för farao till en moské också någon gång! Och, framförallt, bort med bön och trosbekännelse. Amen.

För er som inte hängt med går barnen i en helt vanlig kommunal förskola med Reggio Emilia pedagogik som enda inriktning. Inget annat!


Flight radar...

Lilla och man är i luften.
Jag följer varje rörelse med min app flight radar...


Nässjö - so far so good.

Igår köpte jag för övrigt en ny blus på Gudrun Sjöden. Dom har inte bara växtfärgat bajs där har jag noterat. Bra att blanda upp min kärring-Odd-Molly-upphängning som jag fastnat i.

Nu ser jag på flygkartan att mitt barn är vid Gislaved.
Bra så.

- I min lilla värld av blommor// Ellen