torsdag 21 juli 2011

Hemma!

Vi har varit hemma, från Skåne, sen 24 timmar tillbaka. Mobilen har varit i avsaknad av batterier, jag har inte haft ork att ladda den (sundhetstecken?) men nu har jag laddat den.
Och.
Idag börjar min riktiga semester Känns det som. Jag har nämligen fått jobba hittills. Men nu så...

Vi hade tänkt vara hemma och uggla bara men underbara pappa med sin underbara fru har ju en lägenhet i Nice. Och vips så händer det:
13 dagar på Franska Rivieran.Bra. Jättebra.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Älskar inte skatt

Tog ut en föräldradag i juni så jag fick mindre bruttolön än vad jag brukar men hyfsat mycket större nettolön... Ska börja jobba en dag mindre jämt tror jag!Perfekt

Sitter och läser Aftonbladet, denna eviga källa till visdom, i mobilen. Barnen har båda vaknat extremt tidigt så frukosten är redan avklarad. Det regnar - orkar inte hämta tidningen.
I alla fall. Där står att en 16 årig dansk kille fått botulism. Inget vidare eftersom det är ett hyfsat potent nervgift. Enligt Smittskyddsinstitutet ska ett enda snapsglas av toxinet vara nog för att döda hela Sveriges befolkning. Men perfekt! Det känns jäkligt tryggt att det finns sånt. Skulle typ foka på det om jag var ondskefull storförbrytare av James Bond- modell...
Var glada att jag inte är det. Än. Moahahaha!!!