tisdag 30 augusti 2011

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Jag ringde sonika fröken och frågade vad hon skulle säga om att jag inte närvarar på föräldrarmötet.
"Äh, lägg inte din tid på det här, du kan ju proceduren här på skolan och vi har så bra dialog så jag tycker du gör rätt i att välja bort. För välja bort, det måste man ibland."

Har jag sagt att jag älskar mina barns skola?!På det här viset kunde jag nu åka till gymmet. Springa 1 mil. Cykla 3,2 mil. Hänga med PT och vips: Mina barn får hem en glad mamma och min man får hem en glad fru och mamman själv är skitglad.
Och. Best news ever:
I knew it!!!

- I min lilla värld av blommor// Ellen

JÄVLA SKIT.

Jag skulle till gymmet och träna. Då ringer min man och säger att det är två timmars föräldramöte på skolan. FIASKO. PRAKTFIASKO.

På riktigt. Jag vill gråta.

- I min lilla värld av pissiga små skitblommor/Ellen

Kaffe

Önskar just nu att jag drack kaffe. Sitter i ett presentationsmöte som jag borde lyssna noga på, men håller påatt somna. Får anteckna som en tok istället.

Gäsp!

Inte finns det några tändstickor till ögonen här inne heller!Morgon.

Hur den var?
Tja, ångesttrångt i t-banan.


På riktigt; panik.

Sen. Jag läste min mail imorse vid 6.30. När jag kom in på jobbet uppdaterade jag mailen igen och tadaaaa:
Ja men nä, jag får inga mail på dagarna...And it keep on coming. Ångest. Eller. Jag vänder på det. Alla vill haaaa mig. Så måste det självklart vara.

- I min lilla värld av blommor// Ellen

Luktar apa?

Stinker förmodligen idag. Tanten som satte sig mittemot mig på tåget från Solsidan bytte plats när skolungdomarna gick av i Tattby. En hållplats före vi ändå måste byta tåg i Igelboda. Då måste det ju vara riktigt illa. Att orka lyfta kärringbaken precis innan den ändå ska lyftas liksom...
Så förlåt världen att jag finns idag!Och framför allt. Förlåt mig ni stackare som jag nu satte mig vid på tåget mot Slussen. Ni ser ju hur fullständigt vidrig jag är! :)