torsdag 19 februari 2009

Glad 16-åring.


Den här coop-tidningen får man om man har medlemskort på Coop. Min mormor skaffade det åt mig en gång för hundra år sedan när hon levde. Det hänger med sen dess. Men det var inte det jag skulle skriva om. Utan. Kolla in citatet på framsidan. Hon bjuder till stort hon. Inget krut ska sparas på 16-åringens present. 

Jag jobbar med reklam. Jag är tveksam på huruvida jag skulle rekommendera min kund att använda ett sådant citat på framsidan av en kundtidning. Men det är jag det...

KURSDAGS: Internet rätt och slätt - på vårt sätt

Kursen indelas i tre av varandra beroende delar; uppkoppling, inkoppling och avsnoppning.
• Uppkoppling. Vi tillbringar dom första fem kurstillfällena och lär oss att sätta på datorn. Vi gör långlivade analyser och känner på varandra.
• Inkoppling. Dessa sex tillfällen lär vi oss att koppla in kontakten vilket gör dom fem första kurstillfällena – inte så optimala (om du inte gör dessa i samband med kursen Styv kuling – en kurs om att lära sig hålla rodret). Vi penetrerar kontakten i takt till en av Bachs preludium.
• Avsnoppning. En oral och undersökande avslutning. En heldag som avslutas med fritt inträde till Skansen för dig och en vän samt rostbiff och potatissallad med rostad lök.

Vi träffas i kulvert C under Södersjukhuset, där förutsättningarna för uppkoppling bedöms optimala. Kablaget i taket, spänningen i ledningarna, en lång trång gång och den fuktiga miljön är samtliga ingredienser i en lyckad Internetgryta.

Examinering sker efter avslutad kurs genom valfri manifestation i trolldeg, modellera eller Play-doh. Skall omfatta samtliga tre avsnitt och även ta höjd för påbyggnadskursen; Surfa fritt du skönsta nymf på Svinsta skär, en sommarkurs på distans.

Pris: 6.990 inkl rosbiff.
Kursledare: Sven Påden och Vicky van der Pick
Gästföreläsare: Ulrica Messing i bara mässingen.
Övrig inf: Medtag egen dator. Har du ingen kan dessa hyras mot presentkort på NK.
Anmälan till: Sker genom kommetarsfältet senast den 20/2 kl 14.00

"Osedvanligt härlig doft här inne, Bertil"

Teckenstorlek
Exakt dom orden yttrades av en kvinna på väg in i Östermalmshallen när jag var på väg ut idag, på lunchen. 
Jag vill säga till dig Bertil, med fru, att det enda som luktar där inne är döda saker och ost. Och det, det luktar inte gott.

Men hallå!

Jag har inte varit på begravning. Det har inte hänt något jobbigt och jag mår inte direkt dåligt. Men ändå överlämnar jag tydligen allt ansvar på Ellen vad gäller bloggeri. Har helt enkelt inget att skylla på. Ett händelselöst liv kanske?
Det var noll action i går kväll, trots besök från en gammal barndomskompis med barn. Trevligt, lasagne till middag och semmelfika efteråt. Noll action i morse, trots trotsig tvååring. Noll action hittills på jobbet. Inget som triggar mitt bittra sinne att skriva. Kanske skulle man vara nöjd att det bara flyter på, men det känns så futtigt. Skall klippa mig senare och sedan på världens kanske tråkigaste möte så jag kanske får tillfälle att återkomma.

Kontring.


Läsare Jenny kontrar med sitt kontoutdrag. Någon annan som vill göra sig till känna?

Viking Line!

Åker förbi här varje morgon. Imorse klev det på en hög med killar i blåkläder. Jäkligt tuffsiga. Dom hade jobbat på båten. Men jag kan säga att det luktade INTE jobb. Fräsigt. Jobba, Tony Irwing och c-hytt i ett. 

CUM

Det är en studie av under att gå på Drottninggatan.

Kill the rich

står det på den här tjejens jacka. Bilden är usel men what the fuck. Hon rörde sig hela tiden och det är i alla fall en bild. Jag frågade henne hur rik man är när man ska dö. Då svarade hon: "Öh..öh, men jag vet inte men man kanske tjänar 200.000 om året då."

Så jag säger så här: GRATTIS ALLA DAGISFRÖKNAR. NI HAR INGA DÅLIGA LÖNER.  NI SKA TYDLIGEN DÖ MEN NI DÖR RIKA.

Begravning igår för fram. Alm.

Därför har aktiviteten här varit låg. Kommer igång. Snart.

Det här är utdrag från mitt konto...

Det går bra nu T-bar (hotell Diplomat)