tisdag 18 november 2008

Punka...

Det är punka på ett vinterhjul till ena bilen. Har så varit sedan förra säsongen. Pappan i familjen trodde dock att det mirakulöst hade löst sig under sommaren. Åkte till macken och pumpade däcket och satte på sagda vinterhjul på sagda bil i söndags. Igår morse fanns det luft kvar och miraklet hade sålunda inträffat varpå pappan tog bilen till infartsparkering. Igår kväll var så klart hjulet tomt och bilen blev stående på parkeringen. Men på torsdag skall åbäket besiktigas. Det är därför vi bytt till vinterhjul för det beräknas vara vinterväglag då och de kanske inte blir så glada på besiktningen om man kommer med sommarskor. Nå i alla fall. Det dög ju inte att bilen fick stå där till allmän beskådan. Det vara bara att packa upp unge ur pyjamas och ut i natten för att köra pappan och ett sommardäck till bilen. Så fick pappan byta däck och skämmas vid ICA Maxi. Ha ha ha. Nu har vi en bil med tre vinterdäck på ful fälg och ett sommardäck på fin lättmetallfälg. Det säger nog inte besiktningen något om alls, utan brukar ju vara något man rekommenderar. Ja, eller hur?

P.S. Cliffhanger.

Imorgon ska ni får se Stumpes förändring. Ni kommer ihåg Stumpe? Barn nr2:s mjukispingvin. Han har fått en "total makeover". Håll er till imorgon.

Tjingeling

Snart slut på arbetsdagen.

Kära vänner. Dags att snart hämta dom små. Idag får vi kompisar med oss från dagis också. Festligt. Tycker ni är dåliga på att kommentera.

Jag säger: Kör på, trevlig kväll!

Over and out från mrs Alm

Pälsängrar

Var tvungen att skriva ner samtalet jag just hade med pappas fru. Dom är nere i sin nya lägenhet i Nice och fixar med den. Sen dom sålde sin förra lägenhet i Mandelieu så har dom magasinerat sina saker och kläder. 
Igår packade dom upp allt. Alla, och då pratar vi ALLA, pappas yllekoftor var uppmumsade av pälsängrar. Tydligen var det inte småhål utan vi pratar sil. Var bara tvungen att skriva det. Hela synen där pappa står och glor i sina finaste gå-borts-tröjor som alla ser ut som såll. Jävligt kul om ni frågar mig. O-fräsigt om ni frågar pappa!

Dagens lyxtips!


Anna and Ellen loves Hermés. Thats a statement!

Det måste bli mer av Hermés det är bara det att det är så jädrans dyrt. 
Till exempel hittade jag en plånbok jag ville har för kanske ett halvår sedan. 28.000 tyckte dom att dom skulle ha för den. Jag vet att Anna är sugen på en väska därifrån. 50.000 är det ståtliga priset. Sinnessjukt. Komplett galet.

Vi var iaf på Hermésbutiken på Charles De Gaulles när vi var på väg hem från Lissabon. Där hittade vi ett armband var, som vi ville ha. 

Anna var smart och köpte sitt. Jag var o-smart och köpte inte mitt. Dock köpte jag det när jag kom hem. 
And I love it. I LOVE IT. Måste ha fler. Måste bara jobba lite till...

Så jäkla fräsigt

Idag när jag gick till dagis med barnet så kom vår granne ut i bara kalsongerna. Alltså det var ju typ noll grader ute men han tyckte att kalsonger var perfekt dresscode för säsongen. I och för sig skulle han bara till brevlådan men ändå. Klockan var strax efter åtta så det var inte hiskeligt tidigt - alltså man hade kanske kunnat räkna med folk i rörelse på gatan och att man inte skulle förbli osedd. Förutom jag själv och barnet stod där en hantverkare också som verkade smått chockad sitt yrke till trots.
Grannen är alltså inte någon knappt 30+ het babe heller utan en plufsig, strax under 60, magen på g ut man med kallingar som sett bättre dagar. Mest extremt ledsen att det inte blev någon bild.
Också fräsigt var att det blåste storm i morse och vi hade fotografering på jobbet. Min bild lämnade en del övrigt att önska. Fy donk.

Titta vilken fantastisk bil -


som ibland står parkerad utanför jobbet. Gräsligt. Mohahahaaa

Vidrig reklam...


Allvarligt talat. Hur vidrig är den här reklamen? Retar ihjäl mig på skiten varje morgon. Niki´s flygcrap - this is for you: Nog för att ni är ett lågprisbolag men jag kan lova att vem som helst av mina söner kan göra ett snyggare upplägg.

För...
det enda man känner nu är att man aldrig i livet skulle flyga med dem ifall man skulle stöta på karln som är avbildad. Vidrigt, äckligt, blä och usch!