tisdag 14 juni 2011

Well bring it on!

För 600 millar så går det bra. 

Snälla.


- I min lilla värld av pengabad //Ellen

Men gulle!

När jag kommer tillbaka från lunchen (nej inte riktigt så sent som i skrivande stund) så har en kollega blandat en islatte till mig! Verkligen supersnällt!! Och jag blir såå glad.
Men jag dricker inte kaffe. Tycker inte om. :(
Blir nästan tvungen att börja nu. Huga!Där står den i all sin odruckna prakt!

Inget att komma med!

Det är ju grönt, bara...Men det är makens och det ligger i min plånbok! Det lär ju knappast öppna ett stängt NK, men det skulle säkert räcka till en fräsig vinlunch... Ellen, just say when!

Är det mig det är fel på...

...Eller har världen gått i spinn på riktigt?

Får alldeles nyss ett mail från en anställd hos en kund, där denne ber mig ge VDn, tillika uppdragsgivaren, komplimanger. Say what??!
Exakt vilken verksamhet tror du att jag sysslar med?


/En något brydd Anna

Det jobbas...

7Eleven behöver laga ett trappsteg. Arbetet fortskrider i rasande tempo!
Det pratas...
Och handlas kaffe!

Tyyyyypiskt hantverkare! :)

Annat är det med mig. Jag börjar ju vid 8.30 och har ju kommit skitlångt med det!

PS Har alltid önskat att få ha kåpor på sniskan på huvudet så även jag kan se ut som en galen geting med facettögon mitt i pallet! Hade ett par fräsiga Peltor, men gav bort dem som gå-bort-present. Ångrar det nu när jag ser hur snyggt det är...

Svärmor
Det här är min svärmor. Innan hon blev sjuk och glömde bort att ta hand om sig... Nu ser hon inte riktigt ut så, men det är kul att bli påmind om bättre tider!
Och så klart. Det är ju inte min svärmor men spöklikt likt!

Toppen med hjälp!

Igår när jag kom hem från mitt kamikaze-uppdrag på Ikea hade maken skurat köksgolvet. Med disktrasan! What?!
Att det var gjort var toppen men inte förvånande eftersom det stod på listan över saker han skulle göra medan jag var borta. Men tillvägagångssättet? Vi har en alldeles utmärkt teleskopmopp som gör jobbet ganska enkelt. Nåväl, jag klagar inte. Man får köpa att vi har lite olika vägar till målet...
Sedan härjades det på alla möjliga sätt till sent på natten. Varför? Det är dags att få ordning på kaoset. Nog är nog liksom.Orkar inte!

Busschaffisen kom allra längst bak i bussen och skällde ut en passagerare... Så nu är jag ännu senare till jobbet. Perfekt. Och han ger sig inte heller. Något om att fälla ihop något på stubben. Vet inte om jag vill veta vad...
Men nu flyttar alla som satt där framåt. Hmmm... Vore toppen dock om busschauffören ville gå fram och köra.