söndag 10 april 2011

Ja, men det gick ju bra!

Jag skulle ut och GÅ in de nya skorna, och det gick ju bra... Gick fram till korsningen och sedan var jag bara tvungen att springa. Det var skornas fel!
Men planen idag var att gå runt sjön och en del av den sträckan går i skogen över stock och sten och då gick jag faktiskt eftersom att stuka fötter inte är något jag njuter av.


Just på den här bilden är stigen som allra bäst. Känns priviligierat ändå att få bo och springa i den här miljön. När man kartar förbi här är allt bara ljuvligt!


På sommaren brukar dock just dessa klippor intas av nakenbadare vilket inte är fullt lika ljuvligt. Små snoppar i solen är INTE fräsigt!

När jag kom ut skogen borde jag vara här:


Men världen såg ut så här:


Var faen var jag då? Oklart ställe på Älgö. Så det vara bara att lägga på en rem och försöka springa åt rätt håll. Vilket jag INTE gjorde....

Så det så sa Anna

Jag ligger och glor på ljuset ute.

Magiskt.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Planera påsk.
- I min lilla värld av blommor// Ellen

Revansch

I fredags gick middagen helt åt pipsvängen och alla vägrade äta det jag lagade.
Idag tar jag revansch...Upplägget må vara lite slafsigt men det smakar gudomligt och fisken är helt perfekt!

Så det så sa Anna

Sallad

Nu är det snart middag och här är salladen jag förberedde för en stund sedan...Jäkla ungar!

Så det så sa Anna

Gillar tröjan

Äh, jag har försökt att lägga upp en bild på mig och Ellen efter en golfrunda men bilden bara avvisas av servern. Vad jag ville visa var motivet på min favorittröja, som jag dock har slängt för flera år sedan tyvärr.
Det var en röd tröja från FCUK med en spätta på, dvs fisken som heter plaice på engelska.
Under fisken står det: "Your plaice or mine?"

Ja, vems spätta är det? Eller vart skall vi gå? Loved it! Miss it.

Vilken härlig söndag

Nu är vi i parken.Det är så här söndagar ska vara. Lugna och soliga och blandade småaktiviteter; kratta, cykla, leka, sola och bara hänga runt. Och glada barn givetvis!

Så det så sa Anna

The fuckers have arrived!

Inte för att de syns på denna teleskopbild, men det står två kanadagäss på isen! Hatar kanadagäss! Det är de som gör sjötomten till ett gissel.Var är Runar när man som bäst behöver honom?

De här gillar jag bättreIdag verkar vara en bra fågeldag.

Så det så sa Anna

Citronfjäril!

Har sett flera stycken på väg hem. Man blir så glad och solig i hjärtat.


Så det så sa Anna

Uselt resultat!

Hade en helt egen Anna-dag igår på stan, då jag bara skulle vara. Och kanske glo lite i affärer. Hade hur mycket tid som helst och allt jag presterade var ett par löpardojor och en sport- bh. Inte spännande direkt! Och för mig ett sjukt dåligt resultat!Bättre resultat fick jag dock i slapp - för att få sova skulle jag bo på hotell över natten, och det gjorde jag också. Gick upp på rummet tidigt och bara hängde där resten av dagen i princip. Sååå skönt! Men ändå har jag sovit dåligt! Typiskt mig. Men, med tanke på mängden slapp så är jag ändå inte trött. Längtar efter barnen, vilket är ett bra resultat i sig!

Så det så sa Anna

Kung på kvällen, kung dan efter.

Det är jag det. För här ligger jag, brevid död man som INTE var ute igår. Jag var uppe strax innan 6 och bäddade nytt i barnens sängar samt skyfflade i dem frukost. Efter det fixade jag tömning av två diskmaskiner, hängde tvätt, satte på ny tvätt, strykte lite kläder och sånt.


Nu har jag lagt mig i sängen igen. Bra, Ellen!

- I min lilla värld av blommor// Ellen