tisdag 27 juli 2010

En våd uppe

Bara resten kvar. Målet är 21, då börjar Midsomer Murders.
Men slappna av!

Njuter av en lugn stund på stranden med barnen. Eller njöt - nu har vi fått sällskap av neurotiska familjen. Dottern som är äldre än barnet och kan simma får inte vara i vattnet utan att pappan är med. Trots att vattnet inte når henne till armhålorna ens på det allra djupaste innanför bryggan. Pappan kallar henne Anna och mamman kallar henne Amanda (eller mandy).
De har en liten kille också och det går inte två minuter utan att det skriks någon form av förbud till barnen. Skitjobbiga. Och som tur är väntar mamman en tredje som skall få leva under denna förbudsterror. Utvecklande. Då är det alltså två lite större barn och ett litet mindre i vattnet (vid strandkanten). Totalt. Så det är inte så svårt att hålla uppsikt.
Och så har de tagit med kakor, men barnen får inte ta för de ska hem och äta lunch sedan. Men ta inte med kakor då!? Eller är det en karaktärsdanande övning?
Morsan är sur för att dottern inte vill träna på att simma utan bara vill leka. Well, make it fun då! Om träningen bara är en serie måsten och förbud då är det inget vidare skoj, det fattar jag med!
Och så kan man tydligen knappt vara här för allt fågelbajs. Som jag själv sett noll av. Men ändå!
Suck, jag tror jag går hem.Bitter.

Näe men ha ett eget hus i Spanien, laga hundra bullar om dagen, ha världens största hus i en av Stockholms dyraste förorter, ha värsta karriären på gång och ha råd att köpa att Louboutins som jag vill ha och dessutom; va gärna så där jä*la snygg och vältränad. Helst hela tiden. Bra. Perfekt.Städryck.

När jag känner mig nere eller lite upprörd över något så tvättar jag. Då känns det lite bättre. När jag är på-riktigt-ledsen - då städar jag så känns världen full av fina saker igen. Nu har jag dammsugit, städat toaletterna, en disk+tvättmaskin är igång. Sofföverdragen nytvättade och fina. Jag har skrubbat toaletterna


med en sinnessjuk persons, nävaro och besatthet och jag har våttorkat varenda mm av huset. Till det har det hängts upp nytvättade handdukar,


lagts ut mina tidningar i bajsnödighetens namn

och rensat i garderoben.
Och nu. Nu mår jag svinbra.

Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig vid poolen och invänta att flera av mina psykopatdrag tittar fram.

Vad gör ni när ni känner er inte helt i symbios med världen? Några fler psykopater där ute?

- Posted from Ellens iPhone

Ny dag. Nya möjligheter

Nybäddad säng. Gammalt risigt hår.


God morgon.

- Posted from Ellens iPhone