lördag 19 mars 2011

Meh!

Min badade telefon surrar som aldrig förr! Typ 1000 grader varm och vägrar att ge sig. Wtf!
Men jag bastar och låtsas som det regnar!




- I min lilla värld av blommor// Ellen

Kunde ha blivit mer

Men jag tappade telefonjäveln i vattnet. Så klart! Nu vill den varken starta eller sluta surra... Fan! Ja, ja, vad ska jag göra? Den bastar med Lionel Richie nu så får vi se. Jag är ändå rätt plakat. Puss på er...


- I min lilla värld av blommor// eller verkligen inte! /Anna och inte Ellen

Bubbelbadoch bastu.




- I min lilla värld av blommor// Ellen

Två varma och ...




Så det så sa Anna

Apropå fullmåne

This is the shit! i natt, i natt är det du är det jag och månjäveln skrider sin hövliga ban. Någon som märkt något?



Så det så sa Anna

On a da ajland

In a da sun..,












Så det så sa Anna

Förrätt

Såsen smakar vodka lime ungefär... Gott!



Så det så sa Anna

Fullt va're här!

Hmmm...
Vad hittar man här?







En polis och en brandbil i filuren. Inte konstigt att det skaver. Försöker ta bort dem men bebisen blir förbannad och försöker trycka in dem ännu längre. Optimalt! Not...

På mitt förra jobb så hade jag ett tag (tänk 3 år) hand om typ allt och hade jäkligt mycket att göra och hand om projekt från alla avdelningar så till den milda grad att chefen till slut sa till ledningsgruppen:
Ni får inte lägga mer på Anna nu för hon har häcken full av saker...

Ja, och it's happening again säger jag!

(Om hon stannat efter full och inte lagt till "av saker" hade hela det uttalandet känts bättre, men man får ju inte alltid välja själv...)

Nu är det bara plats för ett mindre kassaskåp. NOT!

Så det så sa Anna

Man in the moon

Det gör sig inte på bild, jag vet. Men månen är helt sjukt stor och orange. Fantastiskt. Ikväll blir jag en blodsugare! Eller?



Så det så sa Anna

Jorå, det artar dig

Flarra 2 på g! Min lätta neråttrend är ånyo uppåt!



Får lite extra kyla ute... Right on!

Så det så sa Anna

Typ 12 minuter in i kalaset

Det var inte jag, det var hon som är nykter. För nykter uppenbarligen. Jag ska leta upp en tratt åt Ellen...



Så det så sa Anna

Kalas nr 2

Nu ni! Det är bråttom innan min lunchbuzz blir en nersväng! Mer uppåt tack!



Så det så sa Anna

Vänta nu här

Vilket?



Så det så sa Anna

Mekaniker

3 glas vin innanför västen. Har dock ett bra tillnyktringstips: meka ihop en trasig mobil lyftkran. Tog ty en halvtimme. Världens pillgöra. Men jag räddade den. Pappan till kranbarnet ville klippa sönder, men det ville inte jag. Nu är den hel igen efter det att jag nyttjat en stjärnmejsel, en kniv, en tändare och en knappnål samt en stor portion tålamod. Nöjd!



Så det så sa Anna

Går man inte till gymmet...

så straffas man hemma...


Om några timmar kommer Anna. Vi ska dricka skumpa. Såklart.


- I min lilla värld av blommor// Ellen

Dagen fortskrider...

Klockan är vaddå? 13.46. Flaska nr 2... Och jag har gjort hallonsås. Som jag spillde. Ser ut som om jag skjutit mig i brösten!




Ellen, jag håller fanan högt! Kommer sedan!

Så det så sa Anna

Nr 1

På väg till dagens första kalas.



Vinlunch hos S! D är hemma från England så vi ska passa på att ses. Jag och S tänkte lite lunch, D beställde vin till det och vi var väl inte sena på den pucken!
Oftast brukar vi käka en bit på stan och dricka vin och tro att vi är 24, och bete oss som förr. Men idag blir det familjekombo och playdate för barnen. Bra så! Och får mamma vin så ordnar det ju sig till det bästa!

Så det så sa Anna

Veteran?

På TV:

"Å här kämpar en annan veteran"
"Ja, han är född 73"

Gaaah! Det är tant oxå. Veteran... Som en gammal skramlig bil!


Så det så sa Anna

Fint ska det vara!

Idag fick man en gratis miljökasse på ICA. Det var bra. Snällt.
Men din snåla lilla fjant kassan - det blir mer miljövänligt om du klämmer ur dig det innan jag tar den vanliga plastkassen och du oxå tar betalt för den. Så tänker jag.



Lägg märke till flådiga Saltis flådiga kassar i svart och guld.
Andra kassar har "Sveriges billigaste matkasse" och så på. Inte i Saltis. Här är det "Festen börjar på ICA Saltis". So let the party start! Och ja, det gör den faktiskt snart! Hem och duscha!



Så det så sa Anna

Gymet

Ja, det är faktiskt jag som är här. Ellen som ju är den besatta av oss får sova ut. Men hon kör vid 10 istället tror jag





....Lite senare: Jag var stark idag. Flög fram med bra spänst. Ökade vikterna lite också och det kändes bra. Benpress är min gren! Men. Jag fick storstryk i bänkpress. Damn! Det var så jäkla tungt!
Ja, ja! Om allt annat gick över förväntan så tar jag det med en klackspark. Har alltid varit min akilleshäl och kommer så förbli. Lilla räkan.

Så det så sa Anna

Lördag morgon

Vad betyder det?

Tadaaa:




Tvätt så klart! Första maskinen snurrar och sedan ska jag ta mig igenom det här. Det är typ 7 maskiner till plus en 30 vid sidan av. Mmmmmm.

Vaknade 05.00 i morse, pigg som en lärka! Låg kvar tills barnen vaknade 06.30, resp. 06.45 vilket är sent för dem. Särskilt bebisen som somnade 17.45 igår...

Nu måste köket städas. Igen. Efter min städning igår så lagade någon middag och åt upp sagda middag utan att plocka undan en pryl... På't igen!


Så det så sa Anna

Målat?

Vad är det för galning som använder en klädd stol när han eller hon ska måla?




Ingen...

Igår fick barnet för sig att äta frukost i fönstret. Så han drog fram en stol och satte tallriken på fönsterbrädet. När han var mätt gick han bara därifrån.
Jag skulle med tåget och hade ägnat en god portion av morgonen åt att klä barn och utfodra dem så jag hann inte riktigt med.
Bebisen sprang omkring och var missnöjd även efter sin frukost, vilket är ovanligt. Men plötsligt blev det tyst och han var ingenstans.
Hörde ett litet slammer i köket och gick dit. Då stod han i fönstret och åt brorsans frukost. Med stor sked och allt. Yoghurt och flingor över hela sig, hela fönstret och, som ni ser, hela stolen. Men han var så nöjd där han stod och beundrade utsikten! Det är i sådana ögonblick hjärtat exploderar av kärlek. Vem var jag förstöra det nöjet? Nej, han fick hålla på bäst han ville. Hjärtat...
Jag drog till jobbet och när jag kom hem stod allt kvar...


Så det så sa Anna