torsdag 4 december 2008

Jag sitter hos frisören och jobbar.
Stressig eftermiddag men här sitter jag och jobbar. Jäkligt fräsigt. Har kopplat upp mig på någon annan stackare. Tack för det, Stackare! Titta så flådigt jag har det. Godis, pepparkakor och mandariner. Minsann kan hon min frisör, Ingela. Och när man kom in så satt Elita här också. Kommer ni ihåg Elita? Elita från Big Brother. Hon jobbar här. Man kan säga att jag är med i en dokusåpa. "Frisören" ska jag kalla den. 


Mikael i Ugglarp.

Nu har jag googlat dig minsann. Intresserad av hans blad och frön? Läs mer här!

P.S. Om man googlar på Mikael i Ugglarp kommer vår blogg upp som typ nr 4 på google. Fräsigt. Vi är någon!

Toalettbesöket som kom av sig.

Ja, som ni ser så ligger min stegräknare på botten av jobbets toa. Jävligt klantigt. Jävligt äckligt. Men jag gräver inte i toan. Nop, nix, cant do. Men jag kan ju inte heller spola bort den så det blir stopp. Då kliver min hjälte in. 
Vilken man. Han är superfokuserad och får upp den ur toan på andra försöket. Stegräknaren är nu begravd i papperskorgen men jag har hittat min hjälte!

Strategic advisor

Jag kan nu addera en flådig titel till min CV. Strategic Advisor! Pappan var i Finland igår och pratade med lite bolag som han funderar på att investera i. Vi hade pratat om det innan och jag hade givit fullstädigt superfräsiga råd till pappan. (På fyllan). Dessa berättade pappan för VD:n i det ena bolaget och nu ville VDn ha mina synpunkter på en kollektion väskor! Flååååådigt! Så nu har han fått det. Jag är så jävla bra!

Smart reklam - bra reklam?

Fräsig reklam måste jag säga. Bra affärsidé. Bra tid för satsning. Smart. Någon kommer att bli väldigt rik och det är inte dom som skaffar enförsäkring.

Jag orkar inte!


Jag vet att bilden suger men två bilar framför står en farbror. Farbror är socialdemokrat och vill "Lösa Skurubroeländet". Han delar ut lappar som värsta florida-lodisen. Farbrorn bör överväga kam och en rakning. Längre fram står...

TADAAAAAAAAAAAAA!!! pensionärsåldersmänniskor med banderoll där det likväl står: "Lös Skurubroseländet". Detta pågår ett par gånger per månad. Hela tiden. Året om. Alltså jag vet inte. Jag orkar egentligen inte kommentera skiten. Allt känns bara så jävla värdelöst. Jag lämnar det därhän.

Gårdagen i bilder...


Igår var jag och två tjejer på jobbet och drack champagne och vin på Grand. Låt oss säga att två av oss behövde det väl och en av oss behövde det ännu mer än väl. Trevligt som attan och lika dyrt men det var värt det. När vi skulle betala säger kyparen: Jag ska hälsa från han i baren att han glömt att ta betalt för ett glas vin men vi drar det på era kort ändå även fanns det inte syns på ert kvitto. Vad är det för fasoner? Har man missat att ta betalt så får man skylla sig själv. Fjant. Nu hamnar den bartendern på listan över saker som kan dra åt helvete!

Nåväl. Sen gick vi till Lydmar brevid Grand och drack mer vin. Där serverade dom något så fräsigt som: Blad, skott och örter från Mikael i Ugglarp. 155 kronor. VEM FAN ÄR MIKAEL I UGGLARP? 

Nåväl, det går bra nu Mikael i Ugglarp! Pengar rullar in som dom ska...

Fllllååååådigt!

I natt drömde jag vad som kan bli den bästa drömmen någonsin. Särskilt om den visar sig vara sann... och det har jag inte undersökt ännu, så än finns det hopp!
Billecart Salmon hade gjort en Cuvée Anna Trygg. Fattar ni så bra?! Den var ju urhärlig med rosa etikett så klart och guldtext. Och det bästa var att alla flaskorna i denna cuvée var at my disposal! Mmmmmmmmm, Ellen, vad flådigt vi skulle ha det!

Curly Girlie


Idag flirtar jag lite med tanten inom mig. Man kan säga att det är en hyllning till henne. Dock slängde jag tyvärr mina papiljotter i flytten så det är ett verk av locktång. Men ändå! Man ser ju att jag har potential! Som tant alltså...